• Ik heb een montiss CSM5714M. Ik heb een tijd niet gebruikt. Nu ik dat weer van plan ben blikkt dat hij geen stoom produceert. De lichtjes branden wel. Wat kan de oorzaak zijn?
  Met groet,
  mw. J. van der Hof

  Gesteld op 10-10-2014 om 13:14 in forum Montiss Stoomreiniger Misbruik melden
  • Ik heb ook het zelfde maar zojuist een nieuwe filter er in gezet.

   Maar geen stoom. En wie heeft een handleiding voor mij??

   Mevrouw HJ de Vries -Schweitzer Geantwoord op 27-12-2014 om 18:22

   Waardeer dit antwoord (46) Misbruik melden
  • Heeft 1 van u al een oplossing? Ik heb hem ook een tijd niet gebruikt en krijg ook geen stoom. Ik heb allen gaatjes al door geprikt, die ik zag, maar ook dat heeft niet geholpen. Ik kan helaas ook de gebruiksaanwijzing niet vinden. We hebben sinds vorig jaar nieuwe meubels en keuken en ben hem nu helaas kwijt. Geantwoord op 20-5-2015 om 14:13

   Waardeer dit antwoord (34) Misbruik melden
  • achter het rode waterreservoir zit een filter met gelkorrels. die moet je vervangen. Ik heb hem zelf uitgeboord, korrels er uit, dicht gelijmd en weer her gebruikt. Dat is alleen raadzaam als je kalvrij water hebt.
   even op het plaatje kijken hoe die er uitgeklikt wordt. Geantwoord op 26-3-2019 om 14:04

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info