• Mijn mio geeft telkens een "ping" geluid. Ik heb tot nu toe niet constateren wat de oorzaak is van dit geluid. Ik heb de Mio een tijdje niet nodig gehad echter gisteren gebruikten we hem weer en toen viel mij op waarom ik het de laatste keer zo "irritant" vond : dat "PING" geluid, te pas en te onpas. Help a.u.b.

  Gesteld op 12-6-2016 om 13:52 in forum Mio Moov M 415 Misbruik melden
  • Toevallig stuitte ik op dit forum omdat ik mijn mio wegens verkoop aan het resetten ben.
   Uw vraag heeft waarschijnlijk te maken met de ingestelde snelheidsoverschrijding.
   Selecteer 'routeopties' , druk hierop en druk door tot je op pagina 4 van 5 bent. Hier kan je kiezen bij welke snelheid je mio moet gaan pingelen. Geantwoord op 26-6-2016 om 10:22

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik had al zo'n vermoeden dat het zou kunnen gaan om een ingesteld max. snelheid. Ik heb het echter nog niet uitgeprobeerd.
   Hartelijk bedankt. Geantwoord op 26-6-2016 om 10:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info