• Zodra ik mijn Mivue 658 Touch aansluit op de sigaren aansteker in de auto begint hij direct met het op nemen van de beelden en dan ben ik nog niet beginnen te rijden met de auto .Als ik met mijn voertuig stil sta zoals in de garage blijft hij maar opnemen.
    Als ik hem stil wil zetten met opnemen moet ik hem aan het apparaat ofwel de stekker uit de sigaren aansteker uit trekken.

    Gesteld op 19-12-2017 om 10:22 in forum Mio Mivue 658 Misbruik melden
    • De camera wordt inderdaad geactiveerd zodra er spanning op de aansluiting komt. In uw auto is de aansteker-aansluiting kennelijk niet geschakeld, wat meestal wel het geval is. Er zal weinig anders op zitten dan de stekker te gebruiken om in- en uit te schakelen...
      Misschien kan de garage uitkomst bieden? Er zal wel een stroomaansluiting te maken of te vinden zijn, die schakelt met het contactslot. Geantwoord op 19-12-2017 om 11:40

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ik wilde er nog iets aan toevoegen op mijn vraag.
      Een contactslot heb ik niet om de auto te starten ( gewoon een knop )
      Als ik de auto nog niet gestart heb en ik steek de aansluiting in de sigaren aansteker begint de camcorder met op te nemen.
      Is dat normaal, dan moet ik zogezegd iedere keer als ik de auto niet in gebruik heb de aansluiting ui de sigaren aansteker uit trekken of de camcorder uit zetten met de aan en uit schakelaar.
      Geantwoord op 19-12-2017 om 11:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Aanvullend op mijn eerdere antwoord: het contact waarop een geschakelde spanning staat bij auto's met een contactslot heeft nummer 15. Met wat geluk is er een soortgelijk contact te vinden in een auto met een startknop. Geantwoord op 19-12-2017 om 11:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als de auto stil staat met het contact uit, dan is de sigarenaansteker bus ook stroomloos en zal de mio vanzelf stoppen. Zodra de mio stroom krijgt en je zou tegen de auto schudden of er tegen aan rijden, dan gaat de mio automatisch opnemen als het goed is. Zelf heb ik de mio ook in de sigarenaansteker bus zitten en alles werkt bij zoals ik het hierboven heb beschreven. Dus laat de stekker er maar gewoon in zitten en als je even later kijkt zal je zien dat alles automatisch is gestopt en de opnames beginnen weer zodra er weer spanning op de stekker komt. En als je SD kaart vol is word deze vanaf het begin weer gewoon overschreven. Geantwoord op 19-12-2017 om 15:31

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info