• Ik heb net een Mio Mivue 658 WiFi gekocht. Als ik de auto start en wegrij heb ik gewoon beeld en zie ik dat hij opneemt. Na bijna een minuut Verdwijnt het beeld en krijg ik een veel grotere melding van mijn snelheid. Na 10 minuten rijden, krijg ik weer even beeld en dan herhaalt het eerste proces zich weer, terwijl hij toch blijft opnemen. Weet iemand of dit normaal is. Je zou toch continue beeld moeten kunnen hebben? Ik kan het in de handleiding namelijk niet terugvinden

    Gesteld op 23-2-2017 om 15:59 in forum Mio Mivue 658 Misbruik melden
    • Idee normaal, die neemt op in verschillende stadium.
      Als je aan een flitspaal komt zul je ook even terug beeld zien.
      Ideaal niks mis mee. Geantwoord op 23-2-2017 om 20:46

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • hallo als je in de handleiding zoekt staat het er wel in vis instelling na standby en de optie selecteren van 1 sec of altijd aan Geantwoord op 25-2-2017 om 18:55

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Stand-by: Selecteert Altijd aan om de LCD aan te houden; of stelt de timer in voor de LCD om automatisch uit te schakelen (10 s, 1 min. of 3 min.) nadat de opname begint. Het selecteren van Stand-by schakelt de LCD uit (binnen de aangegeven tijd) maar geeft nog steeds de tijd en snelheidsinformatie weer bladzijde 18 van de handleiding Geantwoord op 25-2-2017 om 18:59

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info