• Krijgen jullie ook de melding : Application Error, please restart? Als jullie in de ritten gaat scrollen, of bij het verwijderen van de routes?

    Gesteld op 28-3-2021 om 23:33 in forum Mio Cyclo Discover Plus Misbruik melden
    • Bij mij komt het telkens terug. Ik Kan geen enkele route bekijken en dus ook niet navigeren. Ik heb er nog geen plezier aan beleefd. Geantwoord op 20-7-2021 om 23:16

      Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
    • Mail naar Mio gezonden gisteren, vandaag antwoord en deze oplossing heeft voor mij geholpen.

      Deze error code verschijnt meestal als u een corrupte of ongeconverteerde track op uw toestel heeft staan.
      Open Cyclo Agent (zonder uw apparaat aan te sluiten) en analyseer uw instellingen.
      U ziet 3 opties: Alle routes worden op uw apparaat opgeslagen, alles wordt van uw apparaat verwijderd, alle routes worden automatisch gesynchroniseerd vanuit de MioShare en u selecteert handmatig welke routes worden gesynchroniseerd,

      Mijn advies is om de eerste instelling in te stellen op 'alle tracks worden gewist'
      en schakel de tweede optie uit om alle gegevens van Mioshare naar uw apparaat te synchroniseren.

      De gegevens worden dan op de MioShare opgeslagen, maar niet langer op uw apparaat.

      Sla de nieuwe instellingen op en synchroniseer het apparaat opnieuw. Alle tracks moeten nu van het apparaat worden verwijderd, maar zijn nog steeds opgeslagen op de MioShare-website.

      Open de Windows Verkenner en ga naar het station met Mio_Data. Open de map Dodge en ga naar Tracks. Verwijder alle GPX- en BIN-bestanden die nog steeds in die map worden weergegeven. Herhaal vervolgens dezelfde stappen in de onderliggende profielmappen.

      Koppel het apparaat los en controleer of de fout is verholpen. Zo ja, ga terug naar Cyclo Agent en sluit uw apparaat opnieuw aan. Wijzig de instellingen opnieuw zodat de tracks op MioShare worden gesynchroniseerd met uw Cyclo en sla de instellingen opnieuw op. Synchroniseer uw apparaat opnieuw en koppel het los van de pc.

      Start de Cyclo opnieuw op en controleer of de fout opnieuw verschijnt. Als dit het geval is, betekent dit dat de beschadigde track op uw MioShare-account staat.

      Maak een kopie van uw Mio_Data-map en kopieer alleen de GPX-tracks (zonder de BIN-bestanden) terug naar uw werkelijke Mio_Data-map op het apparaat zelf. Probeer erachter te komen welke track de problemen veroorzaakt en als u deze hebt gevonden, verwijdert u deze ook uit uw MioShare-account.


      Kees
      Mitac Support Geantwoord op 25-2-2022 om 15:39

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info