• Ben ik de enige die problemen heeft met de Mio 605, reeds 3 x teruggestuurd, telkens opnieuw problemen ondanks vervangen van moederbord, touch screen, batterij. Hieronder het laatste antwoord van Kees van Mio, blijkbaar gekend probleem. Mijn toestel is nog geen jaar oud, ik zou heel graag mijn geld terugkrijgen.


    Blijkbaar heeft Kees geen enkele weet van de historiek, vraagt ook naar de factuur hoewel ik online direct daar gekocht heb. (nadat mijn vorige 305 niet meer te repareren was wegens geen onderdelen meer - niet meer in garantie-)

    antwoord van Kees van Mio, op mijn laatste klacht (onderste 1/3 deel van touch screen reageert niet)

    "Problemen met het scherm en de touch screen zijn het begin van het einde. Ik zou u aanraden om uw toestel op te sturen voor een volledige beurt en eventueel een nieuw scherm.

    Het zou kunnen liggen aan het scherm, aan het moederboard of eventueel de verbinding tussen het scherm en het moederboard. Was het toestel gevallen of is er water ingekomen? Normaal zou de Cyclo 605HC volledig water dicht moeten zijn maar hier hebben we een probleem.

    De geld terug garantie van Mio geld helaas enkel voor de eerste 28 dagen na aankoop en alleen in uitzonderlijke gevallen. Afhankelijk van de garantie voorwaarden die van toepassing waren op de aankoop van uw toestel zouden wij u aanraden om deze terug te brengen naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft of op te sturen voor reparatie.

    Gelieve ons een bevestiging te sturen van de aankoop en dan kunnen wij eventueel een RMA (Reparatie) voor u in werking stellen. Dit is enkel van toepassing indien uw toestel nog binnen de garantie van Mio valt. Indien uw toestel buiten de garantie valt, zullen de kosten van het onderzoek, de verzending en de eventuele reparatie op u verhaald worden.

    Mocht u verder nog vragen hebben neem gerust contact op.


    Met vriendelijke groeten,


    Kees"

    Gesteld op 28-1-2020 om 16:55 in forum Mio Cyclo 605 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info