• Ik plan een route met surprise me. Ik wil na een uurtje ergens een tijdje stoppen. Wat moet ik doen om de route terug op te nemen?

    Gesteld op 22-4-2018 om 20:07 in forum Mio Cyclo 400 series Misbruik melden
    • Probeer hem gewoon eens op de 'Pauzeknop'te zetten. Volgens mij moet dat lukken.
      Verder is het voortdurend wat met de Mio 400. In onze tourclub ontvangt de een pas na een kwartier het gps-signaal, de ander meteen. Bij een ander valt hij weer regelmatig weg, waardoor je een stuk route mist, of hij piept als een gek omdat je om moet keren terwijl je een route hebt ingesteld, Voorts kleurt het controlelampje bij opladen vaak niet zodat je niet weet of de accu vol is. Trek je uiteindelijk de stekker eruit en steek je hem er weer in, dan blijkt hij wel vol te zijn. Kortom: Geen gelukkige aankoop. Geantwoord op 22-4-2018 om 21:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb de pauzeknop gebruikt. Bij terug opstarten zag ik eventjes de resterende km, maar kreeg ander scherm. Kon de route niet meer opnemen, kreeg plots een eindpunt. Duurt soms inderdaad lang voor hij bij afslag in een straat reageert. Verwarrend. Bedankt voor je reactie. Geantwoord op 23-4-2018 om 20:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mio erkent dat er met de 400 serie regelmatig problemen opduiken met de software m.b.t. het gps-signaal. Dit wordt na opsturen wel gratis verholpen, maar ik hoop dat dan de problemen ook écht zijn opgelost. Dus misschien helpt het om bij problemen de verkoper aan te spreken. Die is voor elke klant de eerst verantwoordelijke. Vaak probeert men je dan door te sturen naar MIO maar feitelijk hoef je daar niet mee akkoord te gaan ook al is het misschien een kleine moeite. De Consumentenbond, KASSA, RADAR hebben daar al vaak op gewezen. De leverancier kan/moet zelf e.e.a. regelen met MIO. Geantwoord op 23-4-2018 om 20:54

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info