• mijn mio cycle 200 is enkel nog bruikbaar in 4 landen sinds kort. zijnde België, Finland, Verenigd Koninkrijk en zweden.Als ik een adres in Holland vraag krijg ik als mededeling "controleer uw route instellingen en kijk of alle benodigde kaarten op uw apparaat zijn zijn geïnstalleerd. Als ik hem aanschakel op de computer zijn wel alle landen onder dossier maps beschikbaar.

    Gesteld op 1-7-2019 om 11:21 in forum Mio Cyclo 200 Misbruik melden
    • Het lijkt erop of alleen deze vier kaarten zijn gedownloaded. Als u een nieuwe kaart laadt, moeten zowel de nieuwe als de oude kaarten aangevinkt worden. Wat u niet aanvinkt wordt verwijderd. Geantwoord op 1-7-2019 om 11:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • als ik naar applicatie cyclo agent gaat en menu kaarten ophalen , krijg ik wel een boodschap kaartgegevens ophalen en daarna zie ik na zekere tijd kaartopslag 1140/3564 MB maar hij blijft op, 1140MB staan.
      Hij kan bijgevolg geen nieuwe kaarten ophalen denk ik Geantwoord op 1-7-2019 om 12:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je moet bij het updaten van de kaarten de landen die je op je toestel wilt, aanvinken. De niet-aangevinkt landen worden niet alleen niet ge-update maar ook verwijderd. Ik adviseer je het updaten te herhalen. Geantwoord op 1-7-2019 om 14:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb dat ook een keer gehad. Je denkt dat er niets meer gebeurt, maar die regel met 1140/3564 staat precies op het eind van het venster. Als je door scrollt of met de muis naar beneden gaat komt de rest van het venster te voorschijn en kon ik mijn kaarten laden. Ik hoop voor je dat dit nu ook het geval is. Geantwoord op 1-7-2019 om 15:19

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • ik heb de help desk gebeld en die hebben tot 2 maal toe een mail gestuurd met uitleg hoe dit op te lossen maar de mail komt niet door niet op mijn privé e-mail, niet op mijn werk. Heb nochtans de firewall en anti virus uitgeschakeld Geantwoord op 1-7-2019 om 17:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • de tip om naar beneden te scrollen waar de regel staat was OK. Het is gelukt. Bedankt. Wel een raadsel waarom ik geen mails kan krijgen van MIO. Heb nochtans maar een basis avast anti virus. Wel hebben ze de mail voor ik de anti-virus heb uitgeschakeld waarschijnlijk verstuurd. Geantwoord op 1-7-2019 om 18:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik ben blij dat het gelukt is. Zelf heb ik, op aanraden van de helpdesk, de cyclo 200 geheel opnieuw geïnstalleerd toen ik ook niet verder kon komen. Daarna had ik het probleem met die regel nog steeds. Door een toeval ontdekte ik dat het scherm bij die bewuste regel niet eindigt.
      Eerlijk gezegd vind ik dit probleem wel een ontwerpfout in de interface, al is het voorkomen van dit gebeuren misschien ook afhankelijk van schermresolutie, Windowsversie, lettergrootte en nog zo wat zaken.
      Het email probleem kan ik van hieruit niet overzien, al lijkt mij dat de fout niet in de firewall of antivirus instelling van avast zal zitten. Met email van de helpdesk heb ik nooit een probleem gehad.
      HG

      Geantwoord op 1-7-2019 om 20:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info