• Hallo,
  Het geheugen van mijn mio cyclo 300 was vol en ik heb hem volgens de instructie die ik aan het einde van het bericht mee stuur gevolgd en uitgevoerd. Nu wil ik mijn mio opstarten maar laat hij alleen het oranje opstart scherm zien. Ook als ik hem aansluit op de PC geeft hij geen connectie. Hoe is dit mogelijk en wat kan ik er aan doen?

  (Sluit uw Cyclo apparaat aan op uw PC en selecteer 'Verbinden met PC' op het scherm van de Cyclo. Om een back-up van al uw opnames te maken, ga naar Mio_Data en kopieer de gehele Dodge map en de sub mappen van de Mio_data schijf naar de PC.

  Gr, Yan

  Start het Schijfhulpprogramma via: Ga > Hulpprogramma’s en open de Schijfhulpprogramma App in het pop up venster. Ga naar Mio_data aan de linkerkant van het Schijfhulpprogramma. Van de tabs aan de bovenkant selecteer [Wissen]. In de formatteer keuzelijst selecteer MS_DOS_FAT. Zorg ervoor dat de naam in de Naam keuzelijst Mio_data is. Selecteer Wissen in het pop-up venster. U kunt nu het toestel loskoppelen)

  Gesteld op 19-10-2020 om 10:02 in forum Mio 300 Misbruik melden
  • Hoe het geheugen moet worden geleegd is erg onduidelijk geschreven, er is een handleiding die precies het tegenovergestelde zegt van wat er gebeuren moet.
   Hierdoor werkt de Mio300 niet meer en omdat de fabrikant geen enkele moeite doet om de klant te helpen heb ik de mijne vervangen en de 300 gesloopt.Ze geven een advies waar je niets aan hebt omdat hij geen verbinding kan maken met een PC. Geantwoord op 19-10-2020 om 10:23

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Heb nu een Mio 400, let er op dat ik de ritten op tijd wis zodat het geheugen nooit vol kan raken, dat neem ik aan tenminste. Geantwoord op 19-10-2020 om 15:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik stel de vraag maar omdat ik zelf ook een Mio 300 gebruik. Ik fiets dagelijks en sluit mijn apparaat dagelijks aan op mijn Laptop om mijn rit over te laten gaan en nadien wis ik ze dan steeds van het toestel. Mijn geschiedenis staat dus altijd leeg en Tracks heb ik er meestal ongeveer 15 opstaan. Gelukkig nog nooit last gehad van een vol geheugen. Ik ben eigenlijk van mijn Mio 300 wel heel tevreden, is trouwens ook heel gebruiksvriendelijk hé. Geantwoord op 19-10-2020 om 18:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dan doe jij het volgens de juiste procedure.
   Er zijn echter 2 verschillende handleidingen welke elkaar tegenspreken. De ene zorgt er voor dat het geheugen leeg raakt, de andere versie zorgt er voor dat de Mio 300 beschadigd raakt in zijn software waardoor hij niet meer verder gaat dan het opstartscherm. De fabrikant, die volgens mij in staat moet zijn de software te repareren wil hier niets van weten. Een antwoord van Mio begint met sluit hem aan op de PC en maak verbinding. Dat lukt dus niet vanwege het niet meer opstarten en dus is hij niet meer te herstellen. Geantwoord op 19-10-2020 om 18:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info