• Ik ben eigenaar van een cyclo MIO 505. ik heb het toestel 2.5 jaar. op mijn scherm verscheen plots : "dataschijf bijna vol. beheer uw geschiedenis in MIOShare". maar het toestel is blijkbaar volledig vastgelopen. ik krijg er geen beweging meer in en ik kan geen verbinding maken met mijn PC. Kan iemand mij helpen ?

  Gesteld op 3-10-2019 om 08:15 in forum Mio 300 Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde gehad met een 300, Mio ondersteund die niet meer en geeft verder niet thuis.
   Bij mij kwam het door de onduidelijke gebruikshandleiding welke bijgesloten was en die welke op internet te vinden was. Als je vanwege het gebruiksgemak de stappen welke in de beschrijving op het internet volgt gaat het fout en is de Cyclo waardeloos geworden. Geantwoord op 3-10-2019 om 09:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bedankt voor je antwoord. Eigenlijk is dit beschamend. als men het toestel wil terugzetten in fabrieksinstelling en men zet er opnieuw de juiste software op, dan moet het probleem toch opgelost zijn ? Maar blijkbaar wil men dat bij MIO niet doen !! Geantwoord op 3-10-2019 om 09:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info