• mijn kaarten zijn uit mijn mio m 300 hoe krijg ik ze weer terug heb geen dvd

  Gesteld op 20-5-2019 om 18:50 in forum Mio 300 Misbruik melden
  • Vreemd, hoe kan die nou zomaar verdwijnen?
   Een update kaart download je door in te loggen bij Mio mits je daar een account hebt. Geantwoord op 20-5-2019 om 19:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bij mij hetzelfde, alleen nog Oostenrijk en Luxemburg op het apparaat en zie geen enkele mogelijkheid om de rest van de kaarten weer terug te kunnen zetten (als ik op de "i" bij kaarten kijk, staan daar wel alle landen). Bij kaarten ophalen is het apparaat 2x bezig geweest om beide kaartenopties bij te werken, maar er kwam geen nieuwe kaart meer op het apparaat te staan. Mijn pc (harde schijf) is medio mei gecrasht, maar daarvoor had ik alles al naar MioShare gedownload (7-5) en de bestanden op de pc gekopieerd naar een externe harde schijf, maar nergens kan ik de kaarten terugvinden. Geantwoord op 7-7-2019 om 00:52

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hier ben ik weer. Het is mij gelukt weer kaarten op mijn Mio te zetten!!!!

   En wel door het apparaat te formatteren en de cycloagent weer opnieuw te downloaden. Ik vond deze info bij de FAQ op de mio site (zoek op herstel), daar staat alles precies uitgelegd. Let op, dan ben je natuurlik wel alle overige info die op je apparaat staat kwijt, zorg dus eerst voor een backup van je gereden routes.. Klik op deze LINK

   Het hele proces duurt een flinke tijd, ben er een hele avond mee bezig geweest. Op het laatst selecteer je welke kaarten je wilt installeren op je device door de niet-geïnstalleerde kaarten te selecteren en vervolgens die kaarten te selecteren die je wilt hebben. Geantwoord op 23-7-2019 om 23:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info