• Vraag:
    Ik heb een MIO 300 overgenomen van een collega. Nu wil ik een nieuw account aanmaken op CycloAgent, maar ik kan zijn account niet verwijderen. Ik ben in het bezit van zijn inlognaam en password. Ook als ik inlog met zijn gegevens kan ik het account niet verwijderen.
    Uw antwoord:
    Verwijder CycloAgent en installeer opnieuw.
    Reactie op uw antwoord:
    Ik heb de CylcoAgent verwijderd en opnieuw geinstalleerd, echter zonder resultaat.
    Nog steeds verschijnt na het aanmelden bij CycloAgent de tekst:
    Het verbonden apparaat is niet gekoppeld met de huidige account, maar u kunt nog steeds de updatefunctie gebruiken.
    Graag een suggestie hoe dit te verhelpen is.
    hersteld.

    Gesteld op 3-9-2015 om 18:38 in forum Mio 300 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, heb via coolblue een 2de hands mio cyclo 315 gekocht. Op mijn laptop cycloagent geinstalleerd en kreeg ook de melding: Het verbonden apparaat is niet gekoppeld met de huidige account, maar u kunt nog steeds de updatefunctie gebruiken.
      Hoe is dit te verhelpen? Ik wil namelijk gewoon mijn ritten op mioshare hebben. Geantwoord op 17-9-2015 om 20:55

      Waardeer dit antwoord (226) Misbruik melden
    • heb MIO 305 2de hands gekocht.
      ook ik heb dit probleem.
      krijg melding:het apparaat is niet gekoppeld met de huidige account,maar u kunt nog steeds de updatefunctie gebruiken.
      kan er mij iemand zeggen hoe ik het toestelletje op mijn account kan krijgen?? Geantwoord op 2-12-2015 om 21:32

      Waardeer dit antwoord (109) Misbruik melden
    • Hallo,

      Ik heb ook een 2e hands Mio 300 gekocht, en ik krijg ook dezelfde melding: Het verbonden apparaat is niet gekoppeld met de huidige account, maar u kunt nog steeds de updatefunctie gebruiken. Al meerdere malen cyclo agent verwijdert en opnieuw geïnstalleerd, echter zonder gewenst resultaat. Hoe kan ik dit oplossen?
      Ik hoor het heel graag!
      Vast bedankt.

      Gr Geantwoord op 18-5-2016 om 20:31

      Waardeer dit antwoord (77) Misbruik melden
    • heb hetzelfde probleem gehad.
      neem gewoon contact op met MIO en laat de bestaande account verwijderen.
      u kan dan nieuwe account aanmaken op uw naam.
      dit is het antwoord dat ik van MIO ontvangen heb:
      U heeft het account van de verkoper niet nodig. U kunt uw eigen account aanmaken en het toestel daarop registreren via de Cyclo Agent. Ik heb het toestel inmiddels ontkoppelt van het oude account.

      Ik raad u aan om een account aan te maken op Mioshare.com en vervolgens vanaf deze website de CycloAgent te downloaden. Zodra dit voltooid is kunt u de CycloAgent vanaf uw PC opstarten en inloggen met dezelfde gegevens die u gebruikt heeft voor uw MioShare account. Koppel nu uw toestel met uw PC en start het op. In de CycloAgent zal er gevraagd worden om het toestel te registreren; doe dit met 1 klik op de betreffende knop.

      Tips: In de instellingen in uw CycloAgent kunt u aangeven of de opnames van uw toestel automatisch gewist worden van uw Mio nadat deze zijn gesynchroniseerd met MioShare. Om de opslagruimte op uw toestel optimaal te gebruiken raden we aan deze optie aan te vinken aangezien de opnames, nadat ze gesynchroniseerd zijn met uw MioShare account, verder weinig toegevoegde waarde hebben op uw toestel. Indien u de opnames wil gebruiken om een bepaalde route nogmaals te rijden kunt u op uw MioShare account naar "Geschiedenis" gaan en de betreffende route openen. U krijgt dan de route en de additionele data in grafieken te zien. Rechts boven de landkaart staan een aantal opties; klik op het liggende 8 symbool om van de betreffende opname een route (Track) te maken. Deze wordt hierna weergegeven onder "Tracks" en kan worden gedownload naar uw toestel. U kunt in de CycloAgent onder instellingen ook aangeven om de Tracks die in uw MioShare opgeslagen staan, automatisch naar uw toestel te laden op het moment dat dit met de CycloAgent verbonden is. Geantwoord op 18-5-2016 om 20:56

      Waardeer dit antwoord (31) Misbruik melden
    • Ik heb via coolblue een nieuwe 205HC mio cyclo gekocht, ( refurbished apparaat.) Ik krijg steeds de melding: Het verbonden apparaat is niet verbonden met de huidige account, maar u kunt nog steeds de updatefunctie gebruiken. Probleem is hierddor dat het apparaat wel de update doet met de juiste nieuwe kaarten, maar nu niet synchroniseert met MIOSHARE, waardoor de gereden route's niet zichtbaar worden met MIOSHARE, en dus ook niet met STRAVA. Dus mijn history met gereden kilometers, hartslag enz, worden niet zichtbaar, en doet het apparaat niets mee. ????? Geantwoord op 12-3-2018 om 22:47

      Waardeer dit antwoord (44) Misbruik melden
    • Zie mijn vraagstuk van 12 maart 2018 te 22:47. Daarnaast heb ik gedaan hetgeen u heeft geadviseerd op 18 mei 2016. Maar ik krijg nog steeds dezelfde foutmelding Geantwoord op 12-3-2018 om 23:02

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem voor.Op de Mio site wordt aangeraden om contact op te nemen met hen (zie FAQ). Klik op deze LINK
      Ik stuurde maandag alles door (ook het device.xml bestandje) en kreeg vanmiddag al de melding dat de Mio gederegistreerd is, en ik hem dus op mijn naam kan koppelen.

      Hopelijk helpt dit ook bij jullie! Geantwoord op 4-4-2018 om 20:06

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Mio ondersteuning geeft zeer slechte service. Na een telefoon aan de helpdesk (wachtijd 11min. en beltijd van 20 min) werd mij beloofd om dezelfde dag een e-mail te sturen met de gebruiksaanwijzing om mijn cyclo 305 te herstellen. Bij het niet terug aan de praat krijgen van het toestel zou ze een kortingsbon meesturen om dit bij de aankoop van een nieuw toestel in mindering te brengen. Hem opsturen voor herstelling mocht niet meer omdat het toestel niet meer verkrijgbaar is in de winkels en uit de handel is genomen.
      Ik wacht nog steeds op deze mail???? en ondertussen zelf al een mail gestuurd met al mijn gegevens zoals mijn juiste e-mail adres en de oorzaak van het probleem nogmaals volledig uitgelegd.
      Voor mij heeft Mio afgedaan!!!! ZEER SLECHTE SERVICE!!
      Geantwoord op 6-7-2019 om 09:39

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info