• beste we hebben een combi oven van jullie van 2010 ineens als je de microgolf wil opzetten slaagt die uit na 5sec ? iemand n idee? de rest werkt nog perfect

    Gesteld op 19-11-2016 om 19:42 in forum Miele h 5040 bm Misbruik melden
    • wij hebben sinds kort hetzelfde aan de hand type H4020 BM , soms 5 sec soms 10,is dit de elektronica of kan dit een deurswitch zijn Geantwoord op 14-1-2017 om 19:45

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ook hier hetzelfde fenomeen! Magnetron aan en naar ongeveer drie seconden display uit. En krijg ik de tijd in beeld. Lijkt ook dat in de korte tijd de magnetron wel flink verwarmd?

      Betreft een H5040BM M-Nr. 07253570

      Geantwoord op 5-3-2017 om 20:35

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Wij hebben het zelfde aan de hand met dezelfde combi oven H 5040 BM. Na 5 sec. valt de magnetron uit, behalve bij grote hoeveelheden dan doet hij het wel maar een tas melk bijvoorbeeld dat lukt niet. Hopelijk vinden wij snel een oplossing! Geantwoord op 8-3-2017 om 10:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo, uiteindelijk heb ik t gevonden hoe je je combi kan herstellen als hij na enkele seconden uit valt. Bij mij kwam de klok ook meteen op 12.00 te staan. Oorzaak zijn 2 slechte vermogen relais dewelke op de print van de bediening / klok zitten. Ik had de kapjes eraf genomen en zag aan de binnenzijde serieus zwarte ingebrande kontakten. De relais heb ik op ebay kunnen vinden weleenswaar in een lagere temperatuurklasse maar t werkt nog steeds naar behoeven. relais zijn van t merk schrack type 0410 63 054 001 . ik heb ze 6 euro/stuk betaald.Best wel eerst stuk knippen vooraleer je ze los soldeert omdat de kontakten vrij groot massief koper zijn dewelke veel warmte vergen voor t los solderen.Werkt weer perfect al meer dan 4 maand. Geantwoord op 6-7-2017 om 22:17

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info