• Onze wasmachine W3825 geeft aan Technische storing F78 en er is ook een pieptoon. Monteur van Miele gaf aan dat er geen reparatie dan wel tegen hoge kosten mogelijk is. Verder zou storingscode F78 ALLEEN voor vaatwassers gelden. Dus onze wasmachine is na 11 jaar trouwe dienst van Identiteit veranderd!! Is er iemand die dit ook heeft gehad?

    Gesteld op 11-5-2018 om 16:02 in forum Miele W 3825 Misbruik melden
    • F78 is volgens mijn lijst "Vacant", ongebruikt, en F78 is inderdaad een vaatwasser-foutcode.

      Kan er verder gek genoeg niets op vinden behalve wat jij zegt. Geantwoord op 12-5-2018 om 18:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Zelfde storing, maar heb hier nog door niemand een antwoord op gevonden dus zal ik deze eens plaatsen.
      Wasmachine fout code F78 zou alleen voorkomen bij vaatwassers, volgens Miele! Echter bij de wat oudere modellen verwijst dit naar een vlotter fout. Visueel branden de ledjes rond de programma knop niet meer en wijst de monteur naar een zeer dure pc defect. Echter onder in de machine bevindt zich een water opvang bak met daarin een vlotter. Deze detecteert water leckage bij een b.v een lekke slag of door het verwijderen van het pomp filter terwijl er nog water in de trommel staat! Water loopt dan onder in de machine waarbij de vlotter de machine beveiligd tegen grotere schade. Oplossen zoeken: Schakel de machine uit, zet een voet tegen onder zijde en trek de machine schuin voorover. Overtollig water zal er grotendeels onder uit lopen en storing is opgeheven. Natuurlijk moet men later de machine uitdrogen en de oorzaak van het water in de bak te zien achter halen. Hoop dat dit duidelijk is en dat men er iets aan heeft... succes. Geantwoord op 28-11-2020 om 12:04

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Heb dit ander half jaar geleden ook gehad. Nakijken door Miele alleen al kostte 105 euro. Machine was 10 jaar en volgens monteur afgeschreven. We hebben hem toen helemaal uitgezet en 3 weken niet gebruikt door vakantie. Na die tijd deed hij hrt weer en tot op heden prima. Alleen water onder in machine er uit geheveld. Geantwoord op 28-11-2020 om 12:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info