• als de lampjes "waterafvoer en watertoevoer" knipperen, lees ik bij de antwoorden dat dat betekent dat de leidingen verstopt zitten. vervolgens staat er dat je dan op 95 graden een keer moet wassen. kan je dat dan veilig doen als tegelijkertijd die lampjes branden???
    vriendelijke groet
    M.Hoekstra

    Gesteld op 20-8-2013 om 11:39 in forum Miele W 3203 Misbruik melden
    • dat kan geen kwaad, het water blijft gewoon in de wasmachine en koelt dan af. door het hete water kan het zijn dat de leidingen in de wasmachine in een keer doorspoelen..als dat niet is en de lampjes knipperen dan nog steeds zal ik dan wel even een monteur laten komen om de boel open te maken..(of als je zelf handig bent en de machine niet meer in de garantie is) heb ik ook laten doen. het koste mij 130 euro maar dan deed ie het ook weer. ik gebruik nu betere wasmiddel (witte reus of dach) en doe maar voor de helft wasverzachter erin. af en toe op 95 graden wassen, werkt goed. Geantwoord op 20-8-2013 om 15:07

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hadden wij gister avond hebben de filter schoon gemaakt en de wasmachine beetje voor over gekanteld zo dat het water uit de filterkan lopen toen waren de lampjes uit en deed hij het weer vermoedelijk iets te veel wasmiddel gebruikt .r freriks Geantwoord op 9-2-2014 om 14:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info