• Hallo,

    Ik lees op het forum een aantal F63 meldingen.
    Die heb ik bijna standaard na elke wasbeurt. Nu zelfs met de F11 water toe/afvoer.
    Nu mijn vraag aan Miele; heeft het verband? Wat kan ik doen?(gaarne alles lezen alvorens te reageren dank u vriendelijk)

    Gelezen op het forum;
    1 minder zeep/schuim
    2 andere zeep/schuim
    3 95 graden laten draaien.

    Punt is, ik heb alle tips nu geprobeerd;
    ander wasmiddel; alle merken die er zijn inclusief ecover en zelfs sunlight zeep plus een aantal keer zonder zeep en toch F63!
    95 graden laten draaien heb ik ook regelmatig gedaan.
    In het begin toen ik hem pas had elke wasbeurt calgon en later elk kwartaal van 2 verschillende merken wasmachine cleaner. (eerste periode huismerk en later HG)
    Dit alles mocht niet baten het blijft F63 aangeven.

    Met regelmaat maak ik de afvoer ook leeg, zit meestal niets in. Heb ook al eens de stekker uit het apparaat gehaald (geen programma, wasmachine was al totaal uit) dacht dat het dan gereset was.

    Kortom, de standaard antwoorden nu allemaal (denk ik ) gehad op het forum wat ik met regelmaat heb bezocht voor tips.(storing begon al in zomer 2013 maar heb constant forum reacties opgevolgd en nu is het einde 2017) Nu was het mijn beurt om te reageren en te vragen wat ik kan doen alvorens ik een monteur erbij haal.

    Graag een reactie, zeer gewaardeerd!
    Met vriendelijke groet Kris.

    Gesteld op 8-12-2017 om 10:15 in forum Miele W 3164 WSS Edition 111 Misbruik melden
    • F63 is iets met de zeepbak, F11 is iets met de waterafvoer.

      Ik zou gewoon Miele bellen, het lijkt er op dat er iets mis is met je zeepbak en/of afvoerpomp. Geantwoord op 9-12-2017 om 02:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Er zit een beluchtingssysteem op deze Miele. Deze kan niet goed open zijn. Zonder goede beluchting spoelt de machine niet goed genoeg. Daardoor krijg je F63 en F11. Dus indien u terzake kundig bent moet u de machine even openen en de beluchting reinigen. Er is ook een update voor dit systeem. Maar dan moet je Miele bellen. Geantwoord op 9-2-2018 om 08:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste,
      Heb momenteel exact hetzelfde probleem op dezelfde machine.
      Heeft u inmiddels een oplossing?
      En de update toepassen is dat kosteloos?
      Dankjewel

      Fam Freire Geantwoord op 1-1-2024 om 21:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info