• Hoe reset ik het Miele waterbeveiligingssysteem dat heeft gereageerd ?

  Groet,
  Rinie

  Gesteld op 15-1-2013 om 20:16 in forum Miele V 5545 Misbruik melden
  • Er ligtwaarschijnlijk op de onderplaat van de wasmachine. Heb ik ook gehad. Je moet de wasmachine naar achteren kantelen, dus op de achterpoten. Dit doe jeongeveer een minuut lang. Er zal water wegdrijven, jekrijgt dus natte voeten:). Vervolgens zullen de lichtjes niet meer knipperen. Dat was tenminste bij mij het geval. Succes, Feka
   Geantwoord op 18-1-2014 om 16:17

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
  • Inderdaad, als er water op komt, bv. bij het verwijderen van het filter en er loopt dus water onder de machine, zal de waterbeveiliging in werking treden.
   Dan knipperen de beide lampjes water aan- en afvoer.
   Dus even de machine achterover laten 'hellen'.
   Je zal zien dat er een behoorlijke hoeveelheid water in deze opvangbak kan komen te staan die er even uit moet.
   Hierna zullen de lampjes uit zijn en kan er gewoon weer gestart worden
   Geantwoord op 7-11-2015 om 13:05

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Ik heb alles geprobeerd dat hierboven staat maar lampjes blijven knipperen. Heb de wasmachine eerst ong 1 min (bleven knipperen) daarna ong 5 min achterover gekanteld en zelf algehele stroom afgehaald voor ong 10 min. Blijft hetzelfde Geantwoord op 20-9-2017 om 18:53

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info