• onze droogautomaat t7744 valt steeds na enkele minuten stil en krijg dan rood lampje filters reinigen. Filters worden echter regelmatig gekruist en toestel is reeds door verkoper meegenomen om volledig te laten reinigen, toch terug hetzelfde probleem.
    Toestel is nog maar 2.5jaar oud!! graag hulp!!!
    na 3 a 5 minuten drogen valt ie meestal stil

    iemand tips??:

    sofieleeman@hotmail.com

    Gesteld op 28-2-2011 om 21:36 in forum Miele T7744C Misbruik melden
    • Geen idee of je het probleem al getackled hebt, maar kijk eens in de digitale handleiding onder het hoofdstuk condensor. Klepje aan de voorkant (linksonder) weghalen, oranje handle draaien, klepje verwijderen, hierachter zit de condensor, handle draaien en condensor aan oog uittrekken, wellicht dat deze verstopt zit met pluizen, haren, etc. Schoonspoelen onder de kraan of douchekop. Zorg dat alle vuil is verwijderd. Maak ook de binnenkant van de droger waar de condensor naar binnenschuift schoon. Volgens mij moet het probleem dan verholpen zijn. Geantwoord op 6-8-2011 om 13:58

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • EUREKA!!!! heb het vanmiddag gevonden, het probleem.

      had hetzelfde probleem...iedre keer alles schoongemaakt. mijn vrouw kon er niet meer tegen. iedere keer weer hetzelfde....aan doen en na enkele minuten weer naar boven om 'm aan te zetten.

      Alles heb ik weer schoongemaakt. Ten eerste de halfronde filters in de deuropening eraf gehaald. onder deze filters zat ook een hoop rotzooi. aan de linkerkant van de opening rechts zit een sensor, een metalen pen van 1cm doorsnee en 2 cm lang.

      de halfronde filters heb ik met mijn mond geprobeerd door te blazen. tot mijn grote verbazing ging dat heel moeilijk. deze bleek door kalkresten...enz. dicht te zitten waardoor het apparaat denkt dat de doorvoer van lucht gehinderd wordt door dichte filters. dat klopt wel maar niet door stof...nee door kalk en andere rotzooi.

      GEEN LAST MEER, tot nu toe dan, van storingen.

      hiephiep hoera hoop dat er voor mij nog een beloning inzit van MIELE als de reparateur het niet eens kan oplossen. Geantwoord op 26-1-2012 om 21:34

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Hoi Sofie,
      is het probleem inmiddels verholpen?
      ik heb dit probleem namelijk ook en vind het zeer vervelend.
      Tips zijn welkom.
      Bedankt.
      Geantwoord op 5-6-2012 om 14:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • beste slachtoffers,

      het is de printplaat, U moet soldeerpuntjes van printplaat opnieuw solderen.
      Dan ben jij van die problemen af. De printplaat op den duur door warmte worden de soldeer punten losjes. dat kunt u niet met blote ogen zien maar met reparateur bril het is wel te zien dat de soldeer punten los zitten. Geantwoord op 7-11-2012 om 13:14

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info