• Had ik mijn oude Miele condensdroger nog maar. Sinds ongeveer een jaar heb ik een Miele Eco T1 droger en nog elke dag spijt. De dekbedhoezen komen als een grote klamme prop eruit. Uitschudden en nog maar 20 minuten blazen. En NOG niet droog. Badhandoeken kunnen zelfs op de hoogste stand niet “lekker warm” gedroogd worden. Uren lang blaast hij een beetje lauwe lucht. Het schiet niet op met dat ding. Ik zou hem nooit meer kopen en ook niemand aanraden.

    Gesteld op 21-3-2018 om 08:43 in forum Miele T1 - TMV840 WP Misbruik melden
    • Er zitten 2 klepjes beneden, achter het linker klepje zit een een soort filter die je schoon kunt maken. Je kunt op het klepje drukken dan gaat hij open. Nog niet goed dan service dienst van Mieke bellen die kunnen hem resetten. Daarna was die van mij goed. Trouwens niet zo goed als de vorige kondensdroger. Geantwoord op 21-3-2018 om 09:08

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Bedankt, ik heb vorige week opnieuw de sokkelfilter schoongemaakt en wacht het nu nog even af. Overigens is dit al een "probleem" vanaf het begin. Jammer hoor. Ik hoopte dat Miele een verbeterd product zou leveren maar hij kan niet tippen aan de vorige droger. Geantwoord op 21-3-2018 om 09:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi, ben het 200% met je eens... verschrikkelijke droger , en precies dezelfde klachten als jij zou hem zo voor de ouder weer inruilen Geantwoord op 29-3-2018 om 12:44

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Hoi, de dekbedhoezen komen er inderdaad nog nat en als een prop uit , maar het meeste waar ik me aan erger is dat ik dat apparaat steeds opnieuw moet instellen omdat het niet droog is en die pieper die gaat de hele tijd af. dat je na iedere droogbeurt de filter moet schoonmaken oke , maar links onderaan dat moet je dan nat maken en schoonmaken en een nacht droger dat is erg handig als je met de was bezig bent Geantwoord op 29-3-2018 om 12:46

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Hoi,Kan dit ook bevestigen, heel erg teleurgesteld en veel geld weggegooid!!!
      ondertussen al 4 uur aan het drogen en nu nog eens 3 uren erbij!!!
      Ik kan me niet voorstellen hoe deze droogkast energiezuiniger zou zijn. Jammer. Geantwoord op 5-4-2018 om 10:57

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info