• Mijn vaatwasser miele g 665, Na het wassen droogt de vaatwasser niet maar spuwt hij water door het roostertje
    aan de voorzijde van het front waar zich waarschijnlijk een ventilatortje bevindt .Wat is de oorzaak .

    Gesteld op 28-4-2014 om 13:11 in forum Miele G665 Misbruik melden
    • heb hetzelfde probleem. Kon eenvoudig het dekseltje aan de binnenkant verwijderen door het een lepelsteeltje een kwartslag te draaien. Er zit een hoop vuil in, maar ik weetniet hoe ik het schoon kan maken. Geantwoord op 3-6-2014 om 18:02

      Waardeer dit antwoord (44) Misbruik melden
    • Het probleem zit in de deur. De deur openmaken en alle schroeven verwijderen (let op de witte voorkant valt er dan af (even ondersteunen). Als je dan de deur 'dicht doet zie je een zwart slangetje van dat roostertje naar de zeepbak lopen. Dit is een afvoerslangetje om overtollig vocht weg te laten lopen. De doorsnee is echter te krap waardoor er vettigheid in blijft zitten en verstopt raakt. Even loshalen en doorblazen en weer terugplaatsen (wel goed doen!). Uiteraard ook de pijpjes waar de slang op zit schoonmaken/doorblazen. Alles weer vastschroeven en probleem opgelost (althans er komt geen water meer uit als je de deur opendoet). Ventilatorprobleem ken ik niet maar een spray kan wonderen doen. Geantwoord op 21-2-2015 om 21:19

      Waardeer dit antwoord (34) Misbruik melden
    • Als men de deur open doet dan zit er links een ronde roostertje ; door deze met bv de achter kant van een lepeltje een kwart naar links te draaien kam men het eruit nemen. Dan ziet men 2 driehoekjes zitten , zeer lichtjes de onderste een klein beetje indrukken en langs daar wat ontvetter beetje per beetje erop spuiten zodat het product in het toestel loopt ; men moet de vloeistof zien uit komen onder het deksel van het zeepvakje. Dit om de maand eens herhalen en nooit geen probleem meer.
      Albert Geantwoord op 9-10-2015 om 17:02

      Waardeer dit antwoord (25) Misbruik melden
    • HOE KAN IK MIJN MIELE g665 zelf herstellen het probleem is mijn turbo doet het niet er komt altijd water uut het voorpaneel wanneer ik de machiene wil ledigen heeft er iemand ervaring mee laat het weten grt dora Geantwoord op 18-10-2015 om 22:21

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Het antwoord van Albert is prima, heeft me geholpen en voorkomen dat ik bijna 100 euro voorrijkosten van service monteur kwaliteit ben.
      Het probleem is idd dat het water dat bij het wassen en spoelen in het ventilator huisje terecht komt, niet meer weg kan als de afvoer in het ventilatorhuis is verstopt. De ventilator gaat dan in het water draaien, werkt natuurlijk niet goed en maakt slepende geluiden. Na het drogen is de vaat nog flink nat door de condens nu niet is afgevoerd. Mijn machine vertoonde dit euvel pas na 11 jaar!
      Kleine variant: bij mijn machine (g646) zit de water afvoer meteen onder het ventilatorhuisje en niet met een slangetje naar het zeepbakje. Maar ook deze afvoer kan dus vervetten en daardoor verstoppen.
      Jo Geantwoord op 3-2-2016 om 11:22

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info