• Wat betekent de foutmelding miele code f78
    Heeft iemand hier een antwoord op?

    Gesteld op 20-12-2014 om 19:05 in forum Miele G 1532 SCI Misbruik melden
    • Ik kreeg ook de foutmelding. Heb exact gedaan volgens reactie van 8/5/15. Probleem opgelost. Wel wat extra tips. Buisje is meer een soort kapje. Deze draai je niet naar rechts, maar duw je naar rechts. Let wel goed op dat het clipje ingedukt wordt.

      Bij mij zat er overigens heel weinig vuil in, maar net genoeg om niet meer vacuum te trekken. Let op dat je het rubbertje goed terugplaatst. Dit kan je zin aan de inkeping aan de achterkant, soort sleufje. Wat ik ook heb gedaan is de afvoerbuis los gekoppeld en al het water terug de machine in geblazen. Dit water heb ik met een handdoek eruit gehaald. De machine was helemaal droog en daardoor kon ik goed controleren of er nog vuil aanwezig was.

      Dank voor je advies.
      8-5-2015
      21:5

      Bij mij ging ook f78 aan. Ik hen toen de zweeft eruit gehaald. Dan zit er links een soort buisje vastgeklikt wat je naar rechts draait en dan eruit haalt. Hierin zit achter een rubber een metalen bal. Kijk een achter de rubber en de bal of er geen vuiligheid zit, want dan sluit de bal de opening niet goed meer af. Ik had dat namelijk en na schoonmaken was f78 verdwenen en werkt de machine als nieuw.
      Geantwoord op 19-5-2015 om 19:43

      Waardeer dit antwoord (115) Misbruik melden
    • Wij Hadden ook code 78 , verschillende keren de onderdelen van het kogel behuizing schoongemaakt, ook de rotor met de vinger doorgedraaid , en voelde wel na een volle omwenteling een stroef gevoel net of je de rotor over een zwaar punt moest draaien...alles weer gemonteerd en de vaatwasser weer opgestart, na enkele minuten weer de foutmelding F 78 .... ?. Geantwoord op 14-3-2019 om 21:25

      Waardeer dit antwoord (165) Misbruik melden
    • Beste, ik had ook deze melding af en toe. Meestal kon ik het verhelpen met toestel uit te schakelen, stekker uit en weer in. De laatste tojd lukte het niet meer… Toen ik steeds opnieuw probeerde hoorde ik dat dat machine geen water nam of ook intern geen water zat. Heb er dan gewoon wat glazen water in gekieperd en… ta-daa hij werkt weer gewoon! Hopelijk kan dit u ook helpen. Tom Geantwoord op 25-10-2022 om 08:07

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info