• Bij ontkalken blijft systeem steeds herhalen giet de opvangschaal leeg. En gaat dan niet verder wat ik ook doe. Gebeurt alleen bij ontkalken. Wie weet raad ? Graag uw reactie. gerardbouwman@gmail.com

    Gesteld op 8-1-2023 om 13:50 in forum Miele CVA 5060 Misbruik melden
    • Goed de contacten schoonmaken van de opvangbak, lukt dit nog niet dan met een lang dun voorwerp met een doek met azijn achterin waar de contacten tegenkomen goed en een paar keer schoonmaken want hier zit oxidatie aanslag op. Geantwoord op 8-1-2023 om 14:41

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Heb net hetzelfde voor gehad! Technische interventie moeten vragen. Kosten 181 euro!
      Quasi alle modellen CVA 5060 krijgen te maken met deze problemen. Machine is niet doorontwikkeld.
      Is een productiefout die Miele niet wil toegeven! (cfr. een technieker die ondertussen niet meer voor Miele werkt!)
      Geantwoord op 8-1-2023 om 16:03

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Klopt dat machine niet is uitontwikkeld cq dat Miele zelf geen oplossing hiervoor heeft. Langere tijd uitzetten wil ook wel eens helpen. Maar ja, dan heb je geen koffie. Zonder 10-jarig garantie contract is dit een "zeperd" van een machine! Als contract van mij afgelopen is, en het apparaat vertoont weer eens deze fout, gaat ie de kliko in en vervang ik 'm door een simpel apparaatje met koffie capsules. Geantwoord op 8-1-2023 om 19:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info