• Giet de opvangschaal leeg blijft branden, wie de oplossing weet bel mij aub 0651267945. ik heb contacten gereinigd, gewisseld en opgeschuurd geen resultaat

    Gesteld op 27-1-2024 om 11:16 in forum Miele CVA 4085 Misbruik melden
    • Ik heb de machine uit het vak gehaald, naar de garage gebracht de onderkant van het achtercompartiment geopend en zag een enorme bende van koffieafval.
      Dat heb ik grondig gereinigd ook de drie draadjes van de watersignalering in de opvangbak schoon gemaakt. Alles weer dichtgemaakt, de machine weer geplaatst en klaar is Kees, op naar de volgende servicebeurt. Inmiddels is mijn CVA 4085 al weer 17 jaar oud. Kosten €3750 plus €135 inspectiebezoek Miele + €280 Frans Nonnekes + ca €95aan onderdelen al die jaren. Totaal €4260 voor 17 jaar en 27834 kopjes koffie verder!
      Dat is ca €0,153 per kop.
      Toch wel prijzig als je meeneemt hoeveel keren ik onderhoud heb moeten plegen. Als ik dat door Miele had moeten laten uitvoeren was ik ik zeker €5500 kwijt geweest. Dat is niet wring?? Geantwoord op 27-1-2024 om 14:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Heeft u de vertcale ruimte tussen de 2 cotactplaatje ook goed schoongemaakt met een borsteltje en dchoongespoeld. Het signaal betekent volgens mij dat er contact gemaakt wordt tussen de 2 plaatjes. Geantwoord op 27-1-2024 om 14:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat heb ik gedaan, dat hielp helaas niet. Daarom heb ik het achtercompartiment geopend en dag bij de drie contacten een grote vieze brij van koffieafval en schimmel. Dat maakte het contact wat de signalering ‘opvangbak legen’ veroorzaakte Geantwoord op 28-1-2024 om 13:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info