• We hebben problemen met het verwisselen van het zaagblad. Hij zit muurvast, hoe maak je een zaagblad los?

    Gesteld op 29-5-2015 om 09:49 in forum Metabo KGS 255 Misbruik melden
    • Een late reactie, maar toch... voor degene die hier mee zitten:
      om te beginnen, heel belangrijk: de bout of moer draait de andere kant om dan gebruikelijk (om te voorkomen dat deze er door het draaien van de machine vanaf komt). Dus los is met de klok mee!

      Op eigen risico: als het dan nog niet wil, laat 1 iemand de vergrendeling vasthouden en zorgen dat de machine niet te veel meegeeft en sla dan voorzichtig met een hamer op de imbussleutel (of andere sleutel afhankelijk van het type). Sla niet te ver aan het uiteinde want dan veert de boel te veel mee. Wees wel voorzichtig! Geantwoord op 7-8-2017 om 15:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info