• Hallo SLK VRIENDEN .
    IK ZOEK EEN HANDLIEDING (BOEKJE) VOOR MIJN SLK 200 , BOUWJAAR 2004 .
    KAN OOK MIJN BOEKJE IN DE FRANSE TAAL RUILEN TEGEN EEN IN DE NEDERLANSE TAAL .
    INFO NAAR : j.a.c.mens@hotmail.com

    Gesteld op 16-7-2020 om 16:06 in forum Mercedes SLK Misbruik melden
    • Nee , helaas nog niet gelukt .
      Heb nog sreeds belangstelling om te ruilen tegen Nederlands talig .
      Hoop dat het nog eens lukt . Geantwoord op 17-5-2021 om 17:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb ook ruim een jaar gezocht naar en Nederlandse handleiding ook uit 2004. Er zijn zoveel slk 200 ingevoerd dat de vraag groot is. Mijn voorstel is geduld en iedere dag kijken op het internet en dan moet je snel reageren. Digitaal zijn ze wel aanwezig. Succes Geantwoord op 17-5-2021 om 17:26

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo ,
      ik heb geduld , heb nu wel alle functies in mijn hoofd zitten door de auto te gebruiken ,zoek ook nog een z.g.n. cradle om de moderne 06 telefoon van Samsung te kunnen connecten , fantastische auto .
      2004, 57000 gelopen , uit Waterloo , van een rijke familie met 5 auto's, onderhoud door Mercedes garage , gewoon helemaal nieuw ,heb een van onze oldtimers verkocht en deze daarvoor in de plaats voor zomerse vakanties, jammer van Corona .Wij durfden de oldtimer niet meer voor een hotel neer te zetten , ik sliep dan slecht . Geantwoord op 17-5-2021 om 17:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info