• Het zou fijn zijn als diegene die de oplossing had ( 16-8-2018 om 11:51) deze hier ook vermeldt??
    Ik bedoel: je gebruikt het forum hier met jouw probleem, om vervolgens alleen te schrijven dat het is opgelost. Wat hebben we dan aan dit forum?
    Ook bij mij Melitta knipperen de aan/uit- en de reinigings-symbolen om en om. Krijg het niet meer Voor elkaar om het eruit te krijgen .

    Gesteld op 27-6-2021 om 09:37 in forum Melitta Caffeo Solo Misbruik melden
    • Bij mij ook, lijkt te liggen aan het hefboompje op de zetgroep dat een kwartslag draait als je de zetgroep met de hendel vastzet, maar dan niet het witte plastic knopje in de machine indrukt, waardoor de zetgroep niet gezien wordt. Als ik de zetgroep eruit haal en zelf op het witte knopje druk, verdwijnt de storingsmelding ook. Ik krijg het alleen niet voor elkaar met de zetgroep.... Heel benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft/een oplossing weet? Geantwoord op 29-6-2021 om 15:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb de machine inmiddels weer werkend. 1. Het witte deel achterin nog eens naar rechts geduwd, deze is dan bijna uit het zicht.
      2. De zetgroep als het ware met een scheppende beweging erin geduwd. (Eerst zover mogelijk in de machine plaatsen, en wanneer deze niet meer verder gaat omdat je merkt dat de groep tegen de achterkant aankomt, de zetgroep heel iets schuin omhoogduwen en dan meteen erin duwen.) Uiteraard altijd zorgen dat de 2 markeringen op de zetgroep tegenover elkaar staan voor de juiste stand.
      Op dezelfde manier/ andersom eruit halen bij de eerstvolgende schoonmaakbeurt: plaats een platte schroevendraaier o.i.d. onder de zetgroep, om deze iets te heffen en dan eruit trekken.
      Beetje oefenen, maar lukte wel.
      Geantwoord op 29-6-2021 om 16:20

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hartelijk voor je antwoord, ik weet niet precies wat ik gedaan heb, de eerste 5x nog steeds storing en toen ineens... storing weg. Snel koffie gezet. Nu durf ik de zetgroep er niet meer uit te halen.... :-0 Geantwoord op 29-6-2021 om 18:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik kreeg het ook altijd benauwd als de zetgroep er weer uit moest voor het reinigen. Vanaf het moment dat ik het wieltje inspuit met WD40 gaat het probleemloos en dit al zeker anderhalf jaar. Daarvoor was het werkelijk elke keer raak en heb er vaak over gedacht om een andere machine te kopen. Hij is ook een keer voor reparatie weg geweest omdat ik de zetgroep die keer er echt niet meer uit kreeg. Ook verwijder ik voorzichtig met een tandenstoker de prut die zich ophoopt linksonder bij ventieltje.
      Misschien heeft iemand hier iets aan. Marian Geantwoord op 30-6-2021 om 00:30

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info