• Af en toe gaat aan de onderkant van de Solo het drukventiel open, dus in de bodemplaat, en loost hij wat water. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

    Gesteld op 6-9-2020 om 08:14 in forum Melitta Caffeo Solo Misbruik melden
    • Dit kan een afdichtingsring zijn van zetgroep of drainageventiel meestal komt dit in de lekbak terecht in bodemplaat zit geen ventiel Geantwoord op 6-9-2020 om 09:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Nou, het kan natuurlijk zijn dat hij niet bij u in de bodemplaat zit, maar bij mijn Solo zit toch echt een ventiel.
      Ik zat er zelf aan te denken dat we soms aan de volume knop draaien terwijl hij koffie aan het zetten is. En dan is het meestal dat ik het volume kleiner zet. Dat hij daardoor het overtollige water loost. Maar of dat echt zo is........????? Geantwoord op 6-9-2020 om 11:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo,ik repareer deze machines dus ik weet waar over ik praat het drainageventiel zou kunnen lekken echter vrijwel altijd komt het water in de lekbak en niet op de bodem nog nooit meegemaakt maar alles kan dus echt geen ventiel op bodem caffé solo. Geantwoord op 6-9-2020 om 13:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik kan het natuurlijk mis hebben, dat ik het verkeerd benoem. Ik heb de Solo op de rand van het aanrecht gezet en van onderop gefotografeerd. Sorry voor de kwaliteit. Maar vanuit die tuit lekt toch echt af en toe water.

      500px.com/ingo_vds

      Hier staan de foto's. Geantwoord op 6-9-2020 om 14:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Gezien maar kan er niks mee het beste is machine open maken op youtube staat hoe je moet beginnen.
      Eerst achterpaneel dan bovenpaneel dan de 2 zijkanten naar achteren trekken
      Zetgroep er eerst uithalen.
      Als je handig bent lukt dat ben je er bang voor niet aan beginnen.
      Gr
      M. Geantwoord op 6-9-2020 om 17:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info