• Mijn horloge loopt 2 minuten achter. Ik heb de makkelijke manier geprobeerd tot 2 maal toe en ze blijft 2 min achter lopen. Ze heeft wel degelijk ontvangst, het antennetje gaat aan en uit of flikkert. Als ik de initial setting doe loopt ze wel een tijdje juist maar naderhand terug 2 of 5 min achter. Als ik de radio receptie doe komt de secondewijzer op 10 over 6 te staan, dus de laatste ontvangst was niet goed. Hoe moet het nu verder? Komt dat vanzelf terug goed?

    Gesteld op 9-6-2022 om 13:46 in forum Meister Anker W361 Misbruik melden
    • De moeilijke manier:
      Hou de mode en de set knop 5 seconden ingedrukt. De secondenwijzer blijft staan en in het display verschijnt H.P. Voor de synchronisatie is het nodig dat de urenwijzer op een vol uur staat b.v. 5 uur en de seconden en minutenwijzer op 12. Hou de mode ingedrukt tot de secondenwijzer begint te lopen. Wacht tot de secondenwijzer kort voor een vol uur staat. Druk op mode om de wijzer te stoppen. Door stapsgewijze op mode te drukken zet je de secondenwijzer op precies 12. Nu moeten de seconden- en de minutenwijzer op 12 staan en de urenwijzer op een heel uur. Druk nu op set. In de LCD display blinkt een getal. Druk stapsgewijze op mode tot in het lcd scherm het getal van het hele uur staat. b.v. 5 voor 5 uur. druk nu op set voor bevestiging. Het horloge probeert nu het radiosignaal op te pikken en zal dan het juiste tijdstip vermelden. Het kan tot 8 minuten duren voordat dat klaar is. Als deze manier ook niet helpt dan is er iets mis met het horloge. Geantwoord op 9-6-2022 om 19:06

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info