• Onze geiser slaat niet gelijk aan en als die aanslaat na een paar x proberen dan hoor je een behoorlijk harde plof dat ik er iedere x weer van schik! In hoeverre is dit gevaarlijk, want ik durf hem bijna niet meer aan te doen? En wat gebeurd er als je hem bij de gasregelknop naar high draait, is dan het gevaar groter dat hij zo'n soort ontploffing geluid geeft groter?

    Gesteld op 31-5-2021 om 10:00 in forum MegaMove MoveFlame2 Misbruik melden
    • Dat betekend dat de vonk er niet gelijk is,de vonk komt doormiddel van de batterijen ,die zouden weleens half leeg kunnen zijn. Geantwoord op 31-5-2021 om 10:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank u wel voor uw antwoord.
      We hebben er vorige week nieuwe Batterijen in gedaan.
      Maar kunt u mij vertellen of de klap die je dan hoort of dat gevaarlijk is, want ik spring iedere x weg als hij uiteindelijk aan gaat. Het is een behoorlijke vlam die je dan ziet..... Geantwoord op 31-5-2021 om 10:52

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik had dit ook,ondanks nieuwe batterijen. Ik heb de geiser vervangen voor een ander merk. Ik werd er doodsbang van.Misschien dat i4mand anders een oplossing weet voor reparatie. Het deksel van de schoorsteen was er door de klap al afgeslagen. Geantwoord op 31-5-2021 om 11:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bepaalde types van dit merk geiser hebben wat u omschrijft inderdaad wat u kan vinden als u uw type geiser in google invult Helaas zal uw type erbij kunnen staan Helaas voor de leverancier maar u heeft er goed aangedaan een ander aan te schaffen Het probleem zit in de gasregelklep wat niet zelf te repareren is Als u besluit deze toch te laten repareren zijn de kosten zo hoog dat u al een nieuwe heeft betaald Geantwoord op 1-6-2021 om 10:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info