• ik heb een tablet medion md 99400 maar mijn vader heeft die een tijdje geleend en wachtwoord op startscherm ingesteld. nu weten we het wachtwoord niet meer en kan er dus niet meer op. iemand een idee hoe ik dit kan resetten ofso?
    aan/uit knop met volume knop indrukken heb ik al geprobeerd maar dan kan ik nog vanalles aanduiden dus weet niet goed wat doen

    Gesteld op 9-10-2019 om 19:22 in forum Medion MD99400 - Akoya E1234T Misbruik melden
    • normaal verschijnt er een melding wachtwoord vergeten op dit aantikken en dan kun je normaal een nieuw wachtwoord invullen probeer maar moet normaal ,gezien steeds lukken Geantwoord op 9-10-2019 om 21:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info