• Hallo, Als ik de md 81664 aansteek krijg ik steeds de melding van de setup, ook als ik hem programmeer om op te nemen, als die setup weg doe start hij wel in VHS SP. Gewoon opnemen is geen probleem, wie heeft het zelfde probleem en hoe kan je dit oplossen ?

    Gesteld op 28-10-2010 om 19:15 in forum Medion MD81664 Misbruik melden
    • ik zou in de handleiding kijken , als het daar niet te vinden is gewoon naar het servicecentrum bellen. Mijn ervaring is dat je daar goed verder geholpen wordt.
      Overigens heb ik niet voor deze dvd/vhs recorder hoeven bellen...afkloppen bij ons doet ie 't goed.
      succes met het vinden naar de oplossing Geantwoord op 28-10-2010 om 20:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb sinds enkele weken hetzelfde probleem. Mijn Medion MD81664 heeft een paar jaar probleemloos gewerkt, maar wanneer ik hem nu durf uitschakelen krijg ik telkens ik hem weer inschakel inderdaad ook het setup-scherm. Snel op de setup-knop drukken is de boodschap. Doe ik dit niet dan begint het toestel automatisch alle posten opnieuw te installeren en kan ik dus telkens de nummers van de posten terug instellen zoals ik ze wil. De reden waarom dit bij programmeren ook gebeurt is omdat je, nadat je de opname-programmatie hebt ingesteld, je het toestel moet uitschakelen om de programmatie te activeren. Wanneer het toestel dan met de opname van het ingestelde programma wil beginnen start het automatisch op en ... lap ... je krijgt het setup-scherm en de geprogrammeerde opname kan je vergeten. Ik heb de handleiding reeds 20 maal en in alle richtingen gelezen maar over dit probleem geen woord. Ook de fabrieksinstellingen terug zetten, zoals de handleiding wel vermeldt lost niets op. Momenteel kan ik dus enkel rechtstreeks opnemen mbv de "REC" toets maar programmeren lukt dus niet meer. Ik schakel het toestel ook nooit meer volledig uit om niet telkens terug in het setup-scherm te komen. Hopelijk kan iemand zowel uw als mijn probleem oplossen. Ik vermoed trouwens dat er wel meer mensen met dit probleem zitten. Ik heb het toestel open gevezen om te kijken of er toevallig geen batterijtje op het moederbord zit dat misschien moet vervangen worden maar er zit gewoon geen batterijtje in. Geantwoord op 29-11-2010 om 19:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info