• graag handleiding in het nederlands aub

    Gesteld op 8-9-2010 om 13:26 in forum Medion MD81664 Misbruik melden
    • Ik heb mijn toetsel destijds in de ALDI gekocht en er zit een meertalige handleiding bij waaronder ook het nederlands. Mijn toestel heeft sinds kort wel een probleem. Wanneer ik hem durf uitschakelen en dan later terug inschakel verschijnt automatisch het setup-scherm. Snel wegklikken mbv de setup-knop is de boodschap, doe je dit niet dan begint hij automatisch alle posten opnieuw te installeren en kan je alle posten terug naar de juiste nummers verschuiven. Om die reden kan ik ook niet meer programmeren want om de programmatie actief te maken moet je het toestel uitschakelen met alle gevolgen vandien. Wanneer hij dan terug start om aan de ingestelde opname te beginnen verschijnt dus ook het setup-scherm en wordt de opname niet gestart. In de handleiding wordt over dit probleem met woord gerept. Geantwoord op 29-11-2010 om 19:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • gaarne zou ik van U een handleiding willen ontvagen van Medison dvd daar ik met de
      verhuizing mijn handleiding ben kwijtgeraakt

      c.mj.dijkwel moerplein 111 post code 4401 HZ yerseke zeeland. Geantwoord op 20-9-2011 om 13:59

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info