• In december 2018 kreeg ik op mijn E5005 een bericht dat er een mogelijk gevaar voor oververhitting zou kunnen voorkomen bij het opladen
    van mijn smartphone en dat het toestel zou kunnen vervangen worden..Men kon contact opnemen voor Belgie met een 0800 nummer of op een e-mail
    Ik ben dat bericht kwijtgespeeld evenals het telefoonnummer en het e-mail adres.
    Is er iemand die mij die gegevens kan bezorgen want ik wil geen risico lopen op brand.

    Gesteld op 16-1-2019 om 16:43 in forum Medion MD 99915 - Life E5005 Misbruik melden
    • Beste,

      Ik heb dit bericht ook gehad, maar ik kon niet achterhalen of dit al dan niet fake was.
      Aangezien ik deze smartphone al +/- 2 jaar heb had ik twijfels over dit bericht (fishing), heb ik dit bericht dan ook genegeerd en verwijderd. Geantwoord op 16-1-2019 om 17:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info