• bij opstart krijg ik volgende melding
    kan windows niet starten
    reden bestand \EF\microsoft boot\BCD
    Status 0xc0000185
    hoe kan ik dit verhelpen bij een medion model MD99400

    Gesteld op 5-8-2018 om 20:41 in forum Medion MD 99440 - AKOYA S6214T Misbruik melden
    • Beste,
      De foutcode 0xC0000185 zou kunnen betekenen dat er beschadigde of ontbrekende opstartbestanden die op Windows 7 (wat ik denk) of 10 .
      Om de installatie voort te zetten en als u de deze bestanden niet op een CD of USB stick hebt niet op de PC. moet u het volgende doen.
      Herstel: Uw PC/apparaat moet worden hersteld aangezien bij de configuratie materieel voor uw PC ontbreekt of fouten bevat.
      File:\EFI\Microsoft\Boot\BCD foutcode: 0xc0000185: hiervoor moet u hulpprogramma's voor Systeemherstel gebruiken.
      Om de fout op te lossen, kunt u SFC (System File Checker) uitvoeren en/of DISM (Deployment Image Servicing and Management). Zorg ervoor dat u verbonden met internet, bent bij het doen van deze methode voor probleemoplossing.
      Laat me weten of dit lukt. PS. ik heb zelf de MD 99095
      Succes
      Groet
      Hotil
      Geantwoord op 6-8-2018 om 00:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info