• Medion armband S2000
    Hoe kan ik de datum en uur instellen ?

    Gesteld op 8-10-2017 om 16:53 in forum Medion MD 60592 - LIFE S2000 Misbruik melden
    • Installeer de Medion fitness app op uw smartphone. Nadien via bluetooth zoeken naar de S2000. U zal nu een bluetooth symbool zien op uw S2000 scherm en de datum en uur is gesyncroniseerd met uw smartphone.
      mvg
      André Geantwoord op 9-10-2017 om 12:01

      Waardeer dit antwoord (75) Misbruik melden
    • Eerst via de smartphone bluetooth gaan zoeken naar de S2000 en nadien met de fitness app gaan zoeken en koppelen. Soms lukt het van de eerste poging en zeer dikwijls moet je heeeel veel geduld hebben.
      Van het moment dat je het bluetooth symbool ziet op de armband zal het uur zich na een tijdje aanpassen.
      Het is en blijft een miskoop.
      mvg
      André Geantwoord op 29-11-2017 om 16:34

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • kan de app niet op gsm registreren, e mail adres bestaat al !!!! maar dat ben ik !! en heb altijd bij dit e mail hetzelfde wachtwoord en zeggen , wachtwoord is niet juist ??? zo blijf je maar inbrengen en het lukt niet. Heb echt geen andere e mail adres en wachtwoord, dus geen registratie, geen cyncrosinatie. Probeerde bellen naar Medion maar 20 min aan de lijn gehangen, geen antwoord. Formulier moest ik een nummer intikken dat onderaan het aangekocht artikel stond, maar op een armband staat geen nummer van 8 cijfers, dus lukte ook niet. Miskoop denk ik en gisteren gekocht, nog even afwachten en terugbrengen Geantwoord op 30-8-2018 om 20:11

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Aansluitend wil ik bij vorige mail nog zeggen dat ik bluetooth ben gaan zoeken op gsm en naar S2500 gezocht maar kreeg als antwoord, niets gevonden ! herhaalde malen geprobeerd, soms zie ik het nummer S2500 verschijnen maar vind niets. Denkelijk gezien registratie niet kan gebeuren omdat e mail adres niet kan gevonden worden. zoals beschreven in vorige mail van 30/8/2018 Geantwoord op 30-8-2018 om 20:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb de medion s2500 vrijdag gkocht , heb lang zitten klooien om de bleutooth aan te krijgen , omdat er stond met het verbinding maken druk 2 sec op de horloge , maar niks lukte , lang lang kijken zag ik een klein rechthoekje onder op het scherm van de horloge en hij deed het toen ik dat 2 sec ingedrukt hield. Weet iemand hier hoe je je slaapbewaking moet herkennen ? ik zie de tekens wel staan wakker en laag , maar waar slaap ik goed ??
      Geantwoord op 9-9-2018 om 10:04

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Alles geïnstalleerd en verbonden maar stappen blijven op 0 staan ook staan er symbolen wordt er gek van zo onhandig allemaal en zo weinig bruikbare informatie wie kan mij wijzer maken dit onding te gebruiken :) Geantwoord op 8-7-2019 om 14:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info