• T.V. Medion MD 30586 Blauwe standbij led blijft knipperen en tv komt dan niet meer uit de standbij stand

    Gesteld op 13-7-2016 om 11:38 in forum Medion Codelijst Misbruik melden
    • Je kan de workaround om de restspanning te verwijderen en software te resetten proberen door de power knop 10 à15 sec in te drukken als dit niet werkt dan firmware updaten.
      Het oranje-blauw knipperen van de LED betekend in de meeste gevallen inderdaad dat er een probleem in de firmware zit.
      Via de volgende link is een firmware update beschikbaar die hopelijk de firmware kan herstellen en daarmee het probleem kan oplossen: Klik op deze LINK

      Je kunt de firmware alsvolgt installeren:
      -Download het bestand en pak het uit.
      -Formatteer een USB stick in FAT32
      -Kopieer de inhoud van de map "Firmware Update V0.11.6.2" naar de usb stick (er moeten dan een stuk of 20 losse bestandjes op de usb stick komen te staan, zonder een map)
      - Plaats de USB stick in de TV, schakel de stroom in, en druk op de standby knop.
      - De LED zal gaan knipperen en de update wordt uitgevoerd, zodra deze klaar is, start de TV uit zichzelf op, verwijder in de tussentijd de usb stick niet en schakel de TV niet uit!

      Groeten,
      Tommy Geantwoord op 13-1-2017 om 07:49

      Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden
    • kan er iemand directe link geven tot firmware bestand voor MD 32195 want links die worden gegeven komen niet tot pagina van bestand mvg Geantwoord op 30-6-2021 om 12:42

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Kan iemand mij de link bezorgen waardat ik de software voor een TV medion MD31067 BE-A (MSN 30020978) kan gaan downloaden. Op de TV van mijn dochter blijft de POWER LED blauw knipperen en scherm gaat niet meer aan Geantwoord op 24-2-2024 om 17:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info