• ik heb comfort 220 sinds 2006 nu gaat de garagedeur van zelf open, zonder dat ik deze bedien, wat moet in nu doen?

    Gesteld op 23-9-2017 om 19:01 in forum Marantec Comfort 220 Misbruik melden
    • Geachte,
      Het spontaan openen van u garageodeuraandrijving is vrijwel onmogelijk. Vaak gebeurt het dat u onbedoeld nog een keer extra op de handzender heeft gedrukt omdat u twijfelt of u het al gedaan heeft of dat er in u broekzak door beklemming onbedoeld het knopje is ingedrukt.
      U kunt dit testen door de komende tijd de handzender(s) op een vaste plek te leggen en dan afwachten of het nog eens voor komt. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw ontvanger in de aandrijving te resetten en uw handzenders opnieuw in de ontvanger in te leren.

      Hartelijke groet, Uw Marantec team +31 (0)85 4863740
      Geantwoord op 25-9-2017 om 08:21

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Ik heb hier ook last van. De zenders liggen al weken binnen en ik gebruik de garagedeur eigenlijk nooit. Toch stond hij vanmorgen weer open... Geantwoord op 7-12-2019 om 21:07

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Het kan ook de schuld van mieren zijn. Controleer de behuizing waar de print plaat zit en kijk of er mieren of spinnen zitten. m.vr.gr men succes Ab Geantwoord op 27-6-2023 om 16:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info