• hij is duidelijk en ben zeer blij ermee.
  tent funtioneerd goed hadden vorig jaar alleen last van hevige windrukken en hagelbuien.
  daar kon die niet echt goed tegen maar is dit jaar nog bruikbaar denken wij.
  alleen wat hoekpoten zijn verwrongen.

  Gesteld op 30-5-2011 om 08:55 in forum Malta Partytent Malta Misbruik melden
  • Klopt de tent is duidelijk makkelijk op te zetten.Hoe hebben/hadden jullie de zijwanden dan vast gezet,want alleen de zijwanden kan/moet je met de ritsen vast zetten.En met een beetje wind blijft t flapperen ,dus met rukwinden en hagel(de tent is niet eens waterdicht!!)vind ik t knap gedaan van jullie. Geantwoord op 17-7-2011 om 13:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info