• Onlangs de IPC 250 gekocht. Alles werkt prima, beeld is oké. Probleem is echter de alarmmelding. Ik krijg oneindig veel emailberichten over detecteringen, terwijl er niets aan de hand is. Vervolgens de alarmmeldingen en emailservice maar uitgeschakeld. Wat kan er misgaan? Iemand hier ervaringen mee?

    Gesteld op 7-12-2017 om 22:23 in forum Maginon IPC-250 HDC Misbruik melden
    • Dit voorval is mij ook overkomen. een vraag: staat de camera op een raam. In mijn geval stonde de cam ook op een raam en gaf de camera e-mails wanneer de zon achter de wolken ging en weer tevoorschijn kwam. Ook wanneer het licht aan en uit gaat ( gaat bij mij automatisch) verstuurt de cam e-mails. Ook is het normaal wanneer je de cam aan heb gezet er 6 beelden worden verzonden dit ook wanneer je de cam gaat uitzetten. Zelf activeer en de-activeer ik de cam met een klikaanklikuit-module voordat ik in de straal van de camera. Verder kom heb je iets in de kamer wat beweegt zoals een klok met klepel OID. De cam reageert ook op de klepel van de staande klok in de kamer. De gevoeligheid is mi niet in te stellen met deze cam. Misschien een ander programma proberen zoals Gotcha daar kun zowel voor als achter het glas de gevoeligheid van de cam instellen. Succes gr Joost Geantwoord op 8-12-2017 om 22:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank voor je reactie Joost.
      Ik heb de camera buiten geïnstalleerd, tegen de gevel van de woning.zelfs bij het instellen van alleen de PIR detectie blijft het probleem. Ook heb ik de camera al en keer gereset.
      Helaas, het moet wat anders zijn.
      Vr.gr. Eric Geantwoord op 9-12-2017 om 08:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info