• hallo allen
    wie kan/wil me helpen met de installatie van de maginon ipc-1a
    installeren software gebeurt op mijn pc thuis, maar de camera komt op een andere locatie te hangen (is dat mogelijk om op mijn pc deze info in te voeren, want ik kan gebruik maken van het ip adres van iemand daar)
    na installeren van de cd moet ik in menu van supra IPCam config naar "zoeken starten" gaan om een lijst van de toegankelijke camera's te vinden.
    helaas komt er helemaal niets te staan onder de gele balk (die begint met veld: duidelijke id)

    (heb uiteraard wel de camera aangesloten op 220 en op mijn router (d-link dir-655)

    mijn dank alvast voor degene die me uit de brand kan helpen

    Gesteld op 2-2-2014 om 00:29 in forum Maginon IPC-1A Misbruik melden
    • Als je de camera op een andere locatie gaat installeren, zul je ook in dat andere (lokale) netwerk ergens de software moeten installeren om erachter te komen welk IP-adres de camera in dat netwerk krijgt. Verder heb je de software niet meer nodig. Wel heb je toegang tot de router van dat netwerk nodig om er achter te komen wat het Internet IP-adres is (het IP-adres wat de provider aan de router heeft toegekend) en om Port-Forwarding in te stellen zodat communicatie naar de ingestelde poort automatisch wordt doorgezet naar de camera. Geantwoord op 6-3-2014 om 19:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info