• Iemand die mij kan helpen? Heb de camera vorig jaar naar tevredenheid gebruikt. Helaas gecrashte laptop dus nu een nieuwe, maar met windows 10. Installeren van CD rom lijkt hij te pakken, maar voltooien en opstarten niet... Iemand een idee?

    Gesteld op 2-5-2016 om 20:50 in forum Maginon IPC-10 AC Misbruik melden
    • Als ik het goed begrijp stop jij die cd rom in de computer en dan gebeurd er niets ???.
      Als je die cd rom in je computer heb zitten zoek hem dan eens op via verkenner, daar vind je onder de map CD Menu het programma CD Menu. Exe , daar op klikken en dan loopt tie hier gewoon door en begint met de installatie.
      Probeer het eens, groet Ad Geantwoord op 2-5-2016 om 21:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Nee het installeren van de CD Rom lukt, hij voltooit hem alleen niet waardoor ik niet in het programma / camera instellingen kom.. Geantwoord op 2-5-2016 om 21:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Mocht je wel in het Supra IP Cam Config programma komen , ga dan eerst naar de Infoknop om daar de laatste update op te halen. Geantwoord op 2-5-2016 om 22:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • het installeren voltooit gewoon niet, dus ik kom niet verder. Ik krijg wel het menu met de opties te zien (supra cam, acrobat reader, gebruiksaanwijzing en afsluiten) als ik dan voor Supra Cam kies dan bied hij aan het installatie te herstellen, als ik daarvoor kies, loopt de installatie opnieuw en kan ik wederom voltooien. Ik krijg dan weer dat de installatie moet herstellen. Heb ook meerdere malen de installatie volledig verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar de laatst stap pakt hij niet.
      In de gebruiksaanwijzing staat ook aangegeven dat hij niet compatible is met windows 10 (of althans deze wordt niet genoemd, maar heb hem ook gekocht voor uitbrengen van windows 10)
      Dus de vraag is.. hoe nu verder.. ?
      Dank je wel! Geantwoord op 2-5-2016 om 22:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb het ook via een oude laptop met Windows 8 geprobeerd en ook hier kan ik de installatie niet voltooien en blijft hij hangen. ik neem aan dat het aan de cd rom ligt.. is de software ook online te verkrijgen van een betrouwbaar adres ? ik heb er enige haast mee.. bedankt voor 't meedenken Geantwoord op 3-5-2016 om 14:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij Maginon is inderdaad geen software te vinden, wel bij Supra en dan via facebook.
      Klik op deze LINK
      Deze versie na installatie wel eerst updaten naar versie 1.8.9
      Gebruik hier de sofware die bij de eerste camera (IPC1) is uitgekomen, inmiddels werken daar alle type tot IPC 10 AC onder.
      Groet Ad. Geantwoord op 3-5-2016 om 19:44

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • rechtermuisklik op het bestand "cdmenu\cdmenu.exe" dan optie kiezen compatabiliteitsmodus windows 7 en als admin uitvoeren. Geantwoord op 15-8-2019 om 20:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info