• Wat is dat voor bedrog! Ik kreeg voor de Kerst filmscanner FS 6600. Ik ben een professionele graficus, en kan dit niet afslaan als ik het als cadeau krijg. Na meerdere keren een poging gedaan om een negatief te scannen, krijg ik enkel het negatief, kan ik geen negatief erkenning op het schermpje aanklikken en blijft steeds een rood bolletje knipperen? Ik lees dat de meeste mensen hetzelfde ondervinden. Gaan we met zijn allen terug naar de Aldi of moeten wij de producent aanklagen. DIT KAN TOCH NIET! Heeft iemand een idee hoe dit bedrog te verhelpen? Ik doe mee.

    Gesteld op 28-12-2015 om 17:35 in forum Maginon FS-6600 Misbruik melden
    • U doet idd iets verkeerd, maar de kwaliteit (1800dpi) is er slechts 96dpi ... en dit vind ik bedrog. Om te kunnen opslaan moet u de handleiding nog eens goed lezen en vooral een SD of microSD-kaartje met adaptor er in plaatsen, zolang u dat niet doet zal er niets opslaan. Om deze gegevens van op dat kaartje dan op de PC te krijgen is het ook geen optie om deze uit te halen en in PC te plaatsen.... er moet namelijk verbinding gemaakt worden tussen de FS-6600 en PC met het bijgeleverde kabeltje (en door aan te klikken op het schermpje). Indien het nog niet lukt geef ik nog eens de pagina's mee waar je alles kan vinden. Geantwoord op 29-12-2015 om 12:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Net als U en vele anderen ben ik 2 dagen bezig geweest om deze scanner op de laptop te krijgen echter zonder resultaat. Geen enkel programma erkend hem wat ik ook probeer, de dia verschijnt niet op de laptop en de kleuren op de display van de scanner zijn ronduit slecht. Verder is de keuze in het menu nihil als je b. v. kiest voor dia's en vervolgens op O K druk gebeurd er niets ,hij begint dan weer van vooraf aan (vreemd apparaat) ook knippert het rode lampje in de linker hoek telkens na iedere handeling.Met de S D kaart wil het ook niet er word niks op gescand en het kaartje er weer uit krijgen is helemaal een ramp dit gaat alleen met een kleine schroeven draaier,Kortom een waardeloos apparaat.

      Andries /Sneek Geantwoord op 12-1-2016 om 15:30

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Dat rode bolletje kreeg ik ook steeds. Toch maar een geheugenkaartje geprobeerd en ja hoor het werkt. Ik was ook in veronderstelling dat er rechtstreeks op de pc kon worden opgeslagen. Als dat zo is zou je in mijn beleving ook de plaats van opslag kunnen bepalen of vinden. Geantwoord op 9-2-2016 om 17:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info