• Hallo ik heb een magellan 110 heb Vantage Point geinstalleerd en een kaart gedownload naar Vantage Point nu wil ik hem exporteren naar GPS alleen dat lukt niet kan iemand mij stap voor stap uitleggen hoe dit werkt

  Vast bedankt Jan

  Gesteld op 13-2-2014 om 22:48 in forum Magellan eXplorist 110 Misbruik melden
  • Hallo Jan,
   Dat kan dmv een usb kabel en dat via Sync de kaart oversturen naar de explorist 110.
   Bij mij lukt dit probleemloos.

   Succes er mee,

   Hartelijke groet,

   Frans
   Geantwoord op 17-2-2014 om 11:53

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info