• ik heb een draadloze telefoon MTlogic TE-5746ALBB (2 handset) pas gekocht bij de Aldi,maar ik kan raar genoeg niet bellen,als ik de nummer vorm,is er een ononderbroken toon en daarna de bezet toon,en krijg geen verbinding,als ik een oproep ontvang krijg ik wel verbinding,wat scheelt er met het apparaat?kan iemand mij helpen please?

    Gesteld op 14-11-2014 om 00:25 in forum MT Logic Draadloze DECT telefoons Misbruik melden
    • Wij hebben ook zo een toestel gekocht bij aldi en hebben net hetzelfde aan de hand.
      Ze kunnen ons bellen, ma wij kunnen niemand bellen.
      Wij gaan hem gewoon terugsturen. Geantwoord op 17-11-2014 om 23:55

      Waardeer dit antwoord (75) Misbruik melden
    • ik ben heel content van het toestel MT logic TE-5740MTBB (ALDI) er is een icoon die oplicht : voicemail bericht ontvangen MAAR wat moet ik doen om het bericht te kunnen beluisteren, in de handleiding kan ik het niet vinden EN in mijn abonnement is die optie inbegrepen Geantwoord op 27-7-2015 om 11:54

      Waardeer dit antwoord (54) Misbruik melden
    • Ik heb net het zelfde probleem, ik kan worden gebeld maar kan zelf niet bellen! Ik heb nog garantie dus zal hem terug brengen want lees dat dit vaak voor komt. Het is een TE-5740MTBB Geantwoord op 28-7-2015 om 19:36

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Had ook dat probleem...gewoon resetten en opnieuw installeren = fabrieksinstellingen ,dan code 0000 en terug v voor af aan...werkt perfect nu. Geantwoord op 20-11-2015 om 22:40

      Waardeer dit antwoord (26) Misbruik melden
    • ik heb ook zo'n telefoon gekocht maar vindt niet hoe ik het antwoordapparaat mijn eigen boodschap kan inspreken. Het antwoord is altijd in het Engels. Naar mijn mening is de voertaal in Vlaanderen Nederlands en geen Engels Geantwoord op 24-11-2015 om 10:53

      Waardeer dit antwoord (85) Misbruik melden
    • Heb toestel TE-5748ALBB gekocht,maar na het beluisteren van een ingesproken bericht verwijder ik het op het moederbord maar icoon van bericht blijt pinken op telefoon.Hoe dit te verwijderen? Geantwoord op 25-2-2016 om 18:00

      Waardeer dit antwoord (38) Misbruik melden
    • Ik kocht recent een MT Logic TE-5748ALBB DECT-telefoon met antwoordapparaat - Quad bij Aldi.
      Er doen zich 2 problemen voor: mijn hoofdstation synchroniseert niet met de andere handsets. Het kan toch niet de bedoeling zijn om in iedere set het telefoonboek manueel in te voeren, meen ik?
      Een tweede probleem is dat ik niet weet hoe ik het geluid van het telefoongesprek zelf harder of stiller kan zetten. Het is erg moeilijk om een gesprekspartner te kunnen verstaan omdat het geluidsniveau zo stil is.
      Is er iemand die mij kan adviseren? Geantwoord op 12-9-2019 om 09:49

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info