• Wij hebben een MCZFlair. Deze geeft na ongeveer 1,5 uur de melding A06. De lucht toevoer is echter helemaal vrij en de vuurpot is niet verstopt. Wat kan nog meer de oorzaak zijn van deze storing.

    Gesteld op 27-12-2018 om 16:33 in forum MCZ Kachel Misbruik melden
    • hallo, Ik had hetzelfde probleem ,de kachel ging uit en er verscheen Ao6,na een onderhoud verleden vrijdag is alles ok,volgens de technieker was ze zeer vuil en bijna verstopt de venster is nu terug proper en de kachel heeft geen probleem meer.In de handleiding is A06 eenprobleem met de luchtfilter maar dat was volgens de technieker was dat niet nodig een goed onderhoud en alles is ok. Geantwoord op 27-12-2018 om 19:16

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb geen vertrouwen in onze installateur. Wonen jullie in de buurt van Utrecht zodat we dezelfde technieker kunnen raadplegen. Geantwoord op 27-12-2018 om 19:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo, nee helaas ik woon in Belgie ,dat is wat ver hé,ik hoop dat het vlug in orde kom voor jullie want wij hebben 14 dagen miserie gehad en ik zocht ook op internet ,een goed onderhoud waarvoor ik 140 eu betaalde en alles is in orde,hij zei mij zelfs als ik niet meer dan +-1000kg pellets gebruik alle 2 jaar een onderhoud voldoende is. Succes Geantwoord op 27-12-2018 om 21:10

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hallo,ik vond op YouTube (een duitstalig filmpje )hoe de foutmelding te verwijderen en mijn kachel terug op te starten ,ik heb 10 dagen moeten op de technieker wachte en dan soms ging de kachel een ganse dag en soms was er weer A06 deed dat soms 2-3 keer per dag maar in afwachting hadden we warm !

      Op het noodpannel opzij als er A06 staat duw dan het knopje naar beneden op OFF paar seconden wachten tot OFF er op komt en dan terug naar Remote(afstansbediening) of on en zo was ze dan weer weg,de technieker zei dat dat ok was maar na bijna 14 dagen moester een onderhoud gebeuren Veel Succes Geantwoord op 27-12-2018 om 21:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info