• als ik mijn sat801 aanzet staat hij op ON en daar blijft het bij, kan hem niet meer bedienen noch uit zetten zowel met de afstandbediening als met de on/of knop, ook de reset knop werkt niet, stroom eraf ook niet. Heeft u een oplossing voor mij.

    met vriendelijke groet,
    John Eshuis
    john.ietje.eshuis@gmail.com

    Gesteld op 23-9-2016 om 20:34 in forum M7 SAT801 Misbruik melden
    • Diit probleem kan voorkomen wanneer de SAT801 nog niet de laatste software versie 2.12a heeft, en u gebruikt een UHD tv.

      Probeer indien mogelijk de ontvanger met SCART kabel en zonder de HDMI op te starten. Mocht dat lukken, en heb je goed beeld op Astra3 bijvoorbeeld NPO1 HD, zet de ontvanger dan op Standby, na een paar minuten zal in dat geval de ontvanger beginnen met het inladen van de nieuwe software. Na ongeveer 20 minuten is dat klaar.
      Tijdens de update kun je op de TV de voortgang volgen. De ontvanger staat na de update in standby en je kan deze dan weer starten met de afstandsbediening. De eerste start kan iets langer duren.
      Nu zal starten met HDMI ook weer werken.

      Software update kan ook via usb, hier de link Klik op deze LINK

      Blijft de ontvanger met SCART ook op "ON" dan is deze mogelijk defect, maar dat is meestal niet het geval. Geantwoord op 24-9-2016 om 08:11

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info