• Goede middag Na het uitschakelen en bij opnieuw opstarten moet de ontvanger opnieuw als eerste opstart alles opnieuw inladen inclusief de programma gids. Zit er in deze ontvanger een kleine batterij die misschien leeg is en hoe deze eventueel te vervangen alvast bedankt

    Gesteld op 20-2-2020 om 16:17 in forum M7 DSR8141 Misbruik melden
    • Nooit van gehoord in al de jaren die ik het apparaat heb.Vaak is dit het gevolg van slechte ontvangst,zijn de kabels goed aangesloten?
      U kan via menu terug gaan naar fabrieksinstellingen en dan vanaf stap 1 werken,na de stap waarin U het soort zenders kiest(HD of andere) verschijnt er een scherm met vakjes die groen oplichten naar gelang de kwaliteit van de ontvangst,dus hoe meer vakjes er groen worden hoe beter het signaal binnenkomt,wanneer U het proces verder volgt tot het einde zou het probleem moeten opgelost zijn,indien niet moet U bij Uw kabelaanbieder de stappen voor een Recovery aanvragen,zelf moet ik dit herstel 2x per week doen omdat hij niets,1 minuut of zonder geluid opneemt.
      Dit toestel van Philips is zijn geld niet waard,de fabrikant slaagt er niet in om een oplossing te vinden voor de vele gebreken.
      Als U nog een waarborg hebt kan U een nieuw toestel vragen bij de verkoper. Geantwoord op 20-2-2020 om 16:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij dit probleem moet je - eerst die installatie doorlopen, daarna fabrieks instellingen kiezen en nog eens installeren. Daarna is het probleem weg. Geantwoord op 19-8-2020 om 16:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info