• Hoe kan ik met mijn decoder (dsr8141) naar de gratis zenders kijken, zoals bvn?
    Ik krijg steeds de melding Plaats de smartcard...

    Gesteld op 5-7-2017 om 15:58 in forum M7 DSR8141 Misbruik melden
    • Ik denk dat ge altijd een smartcard moet plaatsen ook om de gratis zenders te ontvangen.Toen ik mijn M7 DSR8141 tweedehands kocht was er een card bij van TV-Vlaanderen die niet meer actief was,met de card kon ik de gratis zenders ontvangen,zonder card niet.Nu de card terug actief (Basic light) is kan ik alle zenders betaalzenders ook ontvangen.Mvg.Willy Vansant Geantwoord op 5-7-2017 om 22:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Inderdaad zonder kaart kan je niets ontvangen met deze zender staat ook in de handleiding,soms kan het wel zijn dat hij de smartcard niet vind en je ze enkele keren terug moet in het toestel steken,anders contact nemen met digitale aanbieder of verkoper.
      Mvg,
      Hubert Collaer Geantwoord op 5-7-2017 om 22:14

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank voor het snelle antwoord, kaart heb ik nog dus is het probleem opgelost. Ik heb nu nog een lopend abonnement tot begin volgend jaar, vanaf dan wil ik enkel nog de gratis zenders. Ik wou dit enkel al even uitproberen of dit ging. Geantwoord op 6-7-2017 om 11:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja dat lukt. Heb je toch de melding "plaats geldige smartkaart" zet de ontvanger dat op kanaal 14 voor een minuut of 15. zelfs wanneer je alleen voor FTA programmas gebruikt. Geantwoord op 13-7-2017 om 16:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info