• Ik ben het er niet mee eens dat het NIET schandalig is van Logitech, dat nu wasrschijnlijk duizenden Squeeze Radio en - Boomboxbezitters nu opgescheept zitten met hun onbruikbaar geworden apparaten. Logitech is en blijft er verantwoordelijk voor. Als ze bij de aankoop aan alle koperd hadden vermeld dat de apparaten na een bepaalde tind 'onbruikbaar' zouden worden, dan waren we gewasrschuwd. Ik denk dat dan de meeste van de nu gedupeerde kopers hun apparaat dan niet gekocht zouden hebben. Logitech heeft dat echter nooit vermeld , maar intussen wel duizenden (of miljoenen) guldens, euro's ponden en dollars verdiend met de verkoop van deze apparaten. Om de vele nooit-gewaarschuwde kopers nu in de steek te laten, is en blijft schandalig. Het zou Logitech meer dan sieren om met een deel van het intussen - mede door ons, de kopers, flink gegroeide bedrijfskapitaal, weer een server op te zetten voor de Squeezebox-bezitters. Logitech gaat daardoor toch niet failliet? Het bedrijf kan anders ook zo coulant zijn en al de verkochte apparaten terugroepen en de afzenders dan een financiële compensatie geven.

    Gesteld op 26-3-2024 om 10:02 in forum Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi Internet Radio Misbruik melden
    • Ik ben eens om me heen gaan vragen of dit allemaal zo kan.
      Maar het blijkt dat heel veel apparaten die werken met streamingsdiensten en apps na een aantal jaren er gewoon mee stoppen en dan kan het naar de schroothoop. Dit is het verdien model.
      Het blijkt dat ook alle Sonos apparaten een bepaalde levensduur hebben. Maar dat wordt er niet bij verteld als je het koopt
      Dus wil je nog een radio luisteren kan dat via Dab+ apparaten of je telefoon /Ipad oid
      Geantwoord op 26-3-2024 om 12:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • "Dus wil je nog een radio luisteren kan dat via Dab+ apparaten of je telefoon /Ipad oid"....

      Of zelf een Nas-dinges server inelkaar flansen. Eerst te weten komen hoe dat moet, wat de begin-investering zal zijn en wat het zal kosten om zoiets 'lopende' te houden. Dat allemaal om dan de duizenden afgezette en in-de-steek-gelaten gebruikers van al die Logitech Squeeze-dinges alsnog de mogelijkheid te bieden om van hun apparatuur te genieten.... tegen een geringe vergoeding. Is bijv. €10,= per jaar teveel gevraagd? Maar eerst natuurlijk alle Nederlandse, Belgische en andere (internationale) gebruikers meekrijgen met dit of een soortgelijk idee. Geantwoord op 26-3-2024 om 13:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Stel je zelf deze vraag: Hoeveel garantie verwacht je op een apparaat dat al 12 jaar niet meer gemaakt wordt?
      Ooit houden gratis diensten op. Geantwoord op 26-3-2024 om 17:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info