• mijn zoontje van 4 heeft bij het in elkaar zetten van de SmarTrike Zip de stuurstang al op het voorwiel geklikt, zonder de 'zitstang' er tussen te steken. Nu krijg ik ze niet meer uit elkaar. Iemand een idee hoe ik ze uit elkaar krijg?

  Gesteld op 14-12-2019 om 18:09 in forum Little tikes 3-in-1 Trike 627361M Misbruik melden
  • Hoi,
   Ja hoor dat kan wel. Beetje lastig maar je moet de "weerhaken" wat het stuur klem drukt met een schroevendraaier in drukken en een beetje frikken tot het stuur weer los is.
   Succes
   Anders even vragen bij een repair shop Geantwoord op 15-12-2019 om 09:07

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde onder vonden. Het is een hele leuke fiets echter wanneer er iets mee aan de hand is kan niemand je iets uitleggen. Zelfs de Toysrush wist wie ons hiermee kon helpen. Wees voorzichtig met de klemmen want het kan zo maar gebeuren dat het stuur spontaan geen grip heeft op het sturen. Voor duidelijkheid het stuur kan je gewoon 360 graden draaien terwijl het voorwiel stil staat.
   Hele slechte service.
   Geantwoord op 15-12-2019 om 12:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja hoor, mijn man heeft wel moeten helpen. Met een schroevendraaier de 'weerhaken' naar binnen duwen, en dan kan je ze weer uit elkaar trekken. Succes! Geantwoord op 6-1-2020 om 15:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info